Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ληστεία μέρα μεσημέρι στο Γέρακα

Η περιοχη του Γερακα και συγκεκριμενα της ΚΑΤΩ ΜΠΑΛΑΝΑΣ, δυστυχως αυτες τις μερες πλητεται απο πραξεις που μονο ανθρωπινες δεν χαρακτηριζονται. Στους χαλεπους καιρους που ζουμε δυστυχως υπαρχουν και αυτοι που για να εξασφαλισουν αυτα που θελουν να εξασφαλισουν, "ανοιγουν σπιτια" προφανως κρατωντας λοσταρια οπως θα δειτε και το αποτελεσμα στην παρακατω φωτο ...Δυστυχως η φωτο ειναι απο προσωπικη εμπειρια το Σαββατο που περασε..

Οι μεν ληστες ή ληστης με αυτο τον τροπο διερηξε το σπιτι μου κανοντας τα μανταρα ολα , μην υπολογιζοντας οτι σε αυτο το σπιτι ζει μια 5μελης οικογενεια οπου καθε μερα προσπαθει για το καλυτερο. Το πιο ποταπο βεβαια για αυτον που σιγουρα δεν τον χαρακτηριζει και καταβαθος "ανθρωπο", ειναι οτι εκλεψε τους 2 παιδικους κουμπαραδες οπου τα μικρα παιδια μου ειχαν και εμπαιναν στην διαδικασια της αποταμιευσης..Ενα παιχνιδι για αυτα που κραταει παραπανω απο ενα χρονο...Αυτο ηταν και μου με εξοργισε περισσοτερο , οχι οτι εκανε ανω κατω το σπιτι αφηνοντας τα παντα εκτεθειμενα, μιας και το σπιτι βρεθηκε με τις περισσοτερες μπαλκονοπορτες ανοικτες...

Για αυτο το λογο αγαπητοι συμπολιτες μου και γειτονες θα ηθελα να σας ενημερωσω και ποσο μαλλον οσοι βρισκεστε στην Κατω Μπαλανα να εχετε το νου σας...Οτιδηποτε σας φαινεται υποπτο να καλειται την αστυνομια, αν εχετε σκυλο να τον αφηνεται στον κηπο ή να μην διακοπτεται το γαυγισμα του...Μπορει να φανει αποτρεπτικο για καποιους. Επισης οσοι εχετε συναγερμο να τον χρησιμοποιειτε εστω και για τα 20 λεπτα που θα λειψετε...Να κλειδωνετε. Προσωπικα πηγαινοερχομουν και ελειψα για ενα διωρο περιπου απο το σπιτι οταν εγινε το περιστατικο και κατα τη διαρκεια της ημερας (σχεδον σουρουπο)...Να ενημερωνετε γειτονες αν δειτε κατι υποπτο στον χωρο τους και γενικοτερα οτιδηποτε σας φαινεται υποπτο απο προσωπα μεχρι και κινησεις - αυτοκινητα, να το δηλωνετε ειτε στην αστυνομια ειτε σε αυτους που κατεχουν το χωρο οπως προειπα...

Το να ειναι ενημερη μια γειτονια ειναι καλο γιατι υπαρχει συμπαρασταση και δεσιμο μεσα στα πλαισια αυτης. Φροντιζει στην αμεση αποκατασταση της ηρεμιας και της ασφαλειας απο την εγκληματικοτητα που δυστυχως μαστιζει στις μερες μας! Το κειμενο ειναι καθαρα ενημερωτικο ωστε να μην χρειαστει να εχουμε παρομοια θεματα μιας και η κινηση που εγινε εναντιον μου δυστυχως επιτευχθηκε και πριν μια εβδομαδα σε ενα γειτονα και υπηρξε και επιπλεον δραστηριοτητα στην περιοχη.

Τελος να ευχαριστησω το Α.Τ. του Γερακα για την πληρη - αμεση εξυπηρετηση/ επικοινωνια/συμπαρασταση που παρειχε! Να συνεχισουν ετσι και πανω απο ολα με προσοχη!

Σας ευχαριστω

Γ.Τ. Δημοτης Παλλήνης κάτοικος Γέρακα

Κλικ για μεγέθυνση

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york