Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΑΗΤΤΗΤΗΤΑ ΣΤΗΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΡΗΣ 2006!

| |

246

Άλλες δύο νίκες πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους τα αγόρια του ΑΟ ΆΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ στο πινγκ πονγκ και έτσι προχωρούν αήττητα στο πρωτάθλημα της Γ κατηγορίας Αττικής . Tο περασμένο Σαββατοκύριακο κερδίσανε με 4-2 τους ΑΙΓΥΠΤΙΩΤΕΣ και με 4-1 τον ΑΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟY. Την ομάδα του ΑΟ ΑΡΗΣ 2006 αποτελούν οι αθλητές Γενεράλης Νίκος, Καραΐσκος Κων/νος, Καρνέσης Κων/νος και Παναγόπουλος Ξάνθος.

Στους υπόλοιπους αγώνες του Σαββατοκύριακου οι ομάδες της επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Βούλας , που έδωσαν συνολικά 13 αγώνες, έφεραν τα παρακάτω αποτελέσματα:

Για την Α2 κατηγορία γυναικών η ομάδα του ΓΣ ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ έδειξε αδυναμίες και έχασε με 4-0 από τις ακαδημίες ΧΑΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, με 4-1 από τον ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ και 4-3 από τον ΑΟΣ ΤΕΛΑΜΩΝ. Αντίθετα η ανδρική ομάδα του συλλόγου , επίσης για την Α2 εθνική κατηγορία, κέρδισε με 4-2 τον ΓΑΣ ΕΛΕΥΣΙΣ και με το ίδιο σκορ και τον ΑΣΕΑ ΧΙΟΥ. Για την Β εθνική κατηγορία γυναικών η ομάδα του ΑΟ ΑΡΗΣ 2006 έχασε με 4-2 από το ΡΟΥΦ 80 και κέρδισε με 4-1 τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΣ. Για την ίδια εθνική κατηγορία η γυναικεία ομάδα του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ έχασε με 4-0 από την ΑΕΚ και 4-1 από τον ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΑΟ ενώ η ανδρική ομάδα έχασε με 4-3 από το ΡΟΥΦ 80 και κέρδισε με 4-0 το ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ.

Για το κύπελλο Αττικής των βετεράνων η ομάδα της βούλας ,ύστερα από έναν συναρπαστικό αγώνα που κράτησε περισσότερο από 2 ώρες, κατάφερε να επικρατήσει της ομάδας του ΠΑΝΘΕΟΝ με 4-3 και έτσι έφθασε στα ημιτελικά των αγώνων. Στη σπουδαία αυτή επικράτηση από μία νίκη έκαναν οι βετεράνοι της βούλας ΠΛΑΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ,ΜΑΚΡΗΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΟΣ και οι ΠΛΑΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ/ΜΑΚΡΗΣ στο διπλό. Ο αγώνας διεξήχθη με την παρουσία αρκετών φιλάθλων οι οποίοι χάρηκαν θαυμάσιους και θεαματικούς πόντους που πρόσφεραν οι αγωνιζόμενοι τόσο της νικήτριας όσο και της ηττημένης ομάδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york