Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας των νομικών προσώπων του Δήμου Παλλήνης (Δελτίο τύπου και Φωτογραφίες)

Με μεγάλη συμμετοχή και σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε από κοινού στο Κέντρο Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Κοινωφελούς Επιχείρησης, του Πνευματικού Κέντρου, του Αθλητικού Οργανισμού, του ΚΑΠΗ και του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Παλλήνης.
Εκεί ο Δήμαρχος της πόλης κ. Σπύρος Κωνσταντάς και τα Δ.Σ. των Νομικών Προσώπων καλωσόρισαν τους υπαλλήλους αλλά και τους πολίτες της πόλης. Ο Δήμαρχος της πόλης κ. Κωνσταντάς ευχήθηκε έναν καλό και δημιουργικό χρόνο στα Διοικητικά Συμβούλια και τους εργαζόμενους των Νομικών Προσώπων, εξάροντας το επίπεδο των προγραμμάτων τους, τα οποία έχουν κερδίσει την απήχηση χιλιάδων δημοτών.
Στη συνέχεια ο δήμαρχος έκοψε την πατροπαράδοτη πίτα, με το φλουρί να πέφτει στον καλλιτεχνικό Διευθυντή του Εργαστηρίου Εικαστικών Τεχνών κ. Μανίνη. Παρευρέθηκαν, ανάμεσα στους άλλους, οι κ.κ. Σμυρλιάδης, Λάκκος, Παπαμακάριος, Κοντογιάννης, ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Γκοτσόπουλος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Σμέρος, Μερτζάνος, οι κυρίες Ζινέλη και Λεβαντή, ο επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης κ. Μπουντουβάς και πολλοί άλλοι. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york