Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ «Ν. ΖΑΓΟΡΙΑΝΑΚΟΥ».

Αγαπητέ κ. Ζαγοριανάκο,

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,


Ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας, σας ευχαριστεί θερμά για την αξιέπαινη διπλή κίνησή σας, να συγκεντρώσετε και να παραδώσετε στον Δήμο μας, τόσο ρούχα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, όσο και πλαστικά καπάκια, στα πλαίσια της κοινής μας προσπάθειας με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανηλίκων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων, για την στήριξη των παιδιών με κινητικά προβλήματα.

Ιδιαίτερη χαρά αποτέλεσε για μας το γεγονός, ότι μέσα στο σύντομο χρονικό διάστημα των τεσσάρων (4) μηνών, είναι η δεύτερη φορά που ως μαθητές και μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων «Ν. Ζαγοριανάκου», ανταποκρίνεστε στο κάλεσμά μας, για συλλογή πλαστικών καπακιών, καθώς χάρη στη δική σας ευαισθητοποίηση,όλοι μαζί μπορούμε να χαρίσουμε στα παιδιά με κινητικά προβλήματα, αναπηρικά αμαξίδια, τα οποία θα διευκολύνουν και θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους.

Πιστοί λοιπόν στην υπόσχεση που μας είχατε δώσει τον Οκτώβριο, για συνέχιση της προσπάθειας συλλογής πλαστικών καπακιών, την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014, ενισχύσατε την μεγάλη και κοινή μας προσπάθεια, με επιπλέον 20.769 καπάκια, περνώντας ταυτόχρονα ένα μήνυμα αγάπης προς το περιβάλλον και την ανακύκλωση.

Επιπλέον, τα ρούχα που προσφέρατε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, αποτελούν μία πολύ σημαντική στήριξη προς τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη και τους οποίους ο Δήμος Μαρκοπούλου στηρίζει σταθερά εδώ και είκοσι έξι (26) μήνες, μέσω του Κοινωνικού του Παντοπωλείου, με εχεμύθεια, έγνοια για την αξιοπρέπεια των δικαιούχων, αλλά και αυστηρά κριτήρια, στα πλαίσια της προσπάθειας αντιμετώπισης της σύγχρονης πρόκλησης, της διαρκώς επεκτεινόμενης φτώχειας.

Από την ημέρα των εγκαινίων του, στις 17 Δεκεμβρίου 2011, το Κοινωνικό Παντοπωλείο έχει προσφέρει βοήθεια, σε τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια, σε 700 και πλέον συμπολίτες μας, που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε βασικές ανάγκες τις καθημερινότητας, λόγω της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα μας, και συνεχίζει να βοηθά με αμείωτο ρυθμό σε μηνιαία βάση εβδομήντα (70)οικογένειες.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την βοήθειά σας και σας συγχαίρουμε, καθώς πλέον, αποτελείτε και εσείς έναν «κρίκο» της μεγάλης αλυσίδας κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς!

Ιδιαίτερα όμως, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Θέμη, τον Γιώργο, την Χρυσάνθη, την Άννα και την Έλενα, δηλαδή τους μαθητές που μας παρέδωσαν τα ρούχα και τα καπάκια, καθώς επίσης την καθηγήτριά τους κα Πάολα Μπούζη, που τους συνόδευσε και τον δ/ντή τους κο Κων/νο Ζαγοριανάκο, που ενθαρρύνει τα παιδιά να συμμετέχουν ενεργά σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και δράσεις.

Ευχόμαστε το σχολικό έτος να κλείσει δημιουργικά και εποικοδομητικά, να έχετε πρόοδο, να επιτύχετε τους στόχους σας και να συνεχίσετε να δίνετε το δυναμικό παρόν, σε αντίστοιχες κοινωνικές δράσεις.


.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york