Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Σπύρος Κωνσταντάς: «Αυτή είναι η πραγματικότητα» - «Εισαγγελέας τώρα στον Δήμο Παλλήνης για να γίνει έλεγχος στα οικονομικά» [ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ]

036_thumb

«Πρέπει τώρα να μπει εισαγγελέας στον Δήμο και να γίνει έλεγχος στους πρώην δήμους Παλλήνης και Γέρακα αλλά και στην Κοινότητα Ανθούσας, έτσι ώστε να πληρώσουν όσοι έχουν βλάψει τον τόπο μας»

«Δυστυχώς ο κ. Ζούτσος και η παρέα του όχι μόνο δεν αντιμετώπισαν τα νέα δεδομένα, αλλά και δημιούργησαν ένα κλειστό κύκλωμα εξουσίας, πρωτόγνωρο για τα αυτοδιοικητικά πράγματα»

«Όλα όσα λέω αποδεικνύονται με επίσημα έγγραφα και μπορεί κάθε δημότης να τα πληροφορηθεί εγγράφως από τις υπηρεσίες του Δήμου! Μετά απ’ όλα αυτά συνεχίζουν να μιλούν για χρέη του πρώην δήμου Παλλήνης;»

konstantas1

  • Κύριε Δήμαρχε, έχουν περάσει δυόμισι χρόνια θη­τείας της Δημοτική Αρχής.
  • Σε όλο αυτό το διάστημα, παρά τις συνεχείς επιθέσεις εναντίον σας από τον κ. Ζούτσο και συνεργάτες του, εσείς στην ουσία επιλέξατε να μην δίνετε απαντήσεις. Τι σας ώθησε σε αυτή τη στάση;

Είναι γεγονός ότι άφησα να περάσουν δύο χρόνια χωρίς να δώσω συγκεκριμένες απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που προέκυψαν κατά τη διοίκηση του δήμου από τον κ. Ζούτσο. Πίστευα και πιστεύω στο θεσμό της τοπικής αυτο­διοίκησης. αλλά ταυτόχρονα θεώρησα σκόπιμο μετά τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ να δοθεί ο χρόνος στη νέα διοίκηση του δήμου να ενημερωθεί, να οργανώσει και να προγραμματίσει τις εξελίξεις κάτω από τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί.

Δυστυχώς όμως ο κ. Ζούτσος και η παρέα του όχι μόνο δεν αντιμετώπισαν τα νέα δεδομένα, αλλά και δημιούργησαν ένα κλειστό κύκλωμα εξουσίας, πρωτόγνωρο για τα αυτοδιοικητικά πράγματα της χώρας μας. Υποβαθμίζοντας το δημοτικό συμβούλιο, ακόμα και τους δημοτικούς συμβούλους της δικής του παράταξης. Τέλος αποδιοργάνωσε τη διοι­κητική δομή του Δήμου με κομματικά και άλλα μη αντικειμενικά κριτήρια, αδικώντας κατάφωρα δημοτικούς υπαλ­λήλους. Υποβάθμισε ακόμη και την ειλικρινή και ουσιαστική σχέση που πρέπει να έχει μια δημοτική αρχή με τους δημότες.

Δυστυχώς φέρονται σαν να είναι οι απόλυτοι άρχοντες και κατακτητές των πόλεων που απαρτίζουν το νέο δήμο μας. Διέλυσαν, εγκατέλειψαν, αδιαφόρησαν για όλα. Και δεν αρκέστηκαν μόνο σε αυτό.

Όταν αντιλήφθηκαν ότι η αγανάκτηση των κατοίκων του Γέρακα, της Παλλήνης και της Ανθούσας έχει φθάσει στο σημείο της έκρηξης, άρχισαν τον πόλεμο λάσπης κατά των προηγουμένων διοικήσεων του δήμου, έναν πόλεμο πρω­τόγνωρο για την τοπική αυτοδιοίκηση με τη συμμετοχή γνωστών παρασίτων, με στόχο την κατασυκοφάντηση των προηγούμενων δημοτικών αρχών και των πολιτικών τους αντιπάλων.

Έναν πόλεμο λάσπης όπου που πολλές φορές δεν δίστασαν να εκθέσουν με υπονοούμενα και τον πρώην δήμαρχο Γέρακα κ. Γιάννη Παπαδεογεωργάκη.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΕΔΩ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york