Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Kυριακή 28 Απριλίου η 6η διανομή Αγροτικών Προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες - Ανακοίνωση Δήμου Παλλήνης

http://pallinipress.blogspot.gr/429 

Την Κυριακή 28 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί για 6η συνεχόμενη φορά διανομή αγροτικών προϊόντων «χωρίς μεσάζοντες» στα πλαίσια των δράσεων παρέμβασης στο καταναλωτικό κίνημα, του Δήμου Παλλήνης.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στην οδό Ιθάκης από τις 9:00 ως τις 13:00 για όσους έχουν υποβάλλει παραγγελία και από τις 13:00 έως τις 15:00 για όσους δεν έχουν παραγγείλει.

Ο Δήμος Παλλήνης ζητά την κατανόηση σας για την πιθανή και πρόσκαιρη ταλαιπωρία καθώς και τη συνεργασία σας προκειμένου μια ακόμη διανομή προϊόντων «χωρίς μεσάζοντες» να oλοκληρωθεί με επιτυχία.

Παρακαλούμε λοιπόν να αποφύγετε κατά τις ως άνω ώρες τη χωρίς λόγο διέλευση από την γύρω από το Δημαρχείο περιοχή προκειμένου να μην υπάρξει πρόσθετη κυκλοφοριακή επιβάρυνση πέραν αυτής της διανομής

Επίσης παρακαλούμε να μη σταθμεύσετε τα αυτοκίνητά σας από το βράδυ του Σαββάτου 27 Απριλίου στην οδό Ιθάκης για το τμήμα της από την οδό Χίου έως την οδό Κεφαλληνίας.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι θα υπάρξει προσωρινή τροποποίηση της λεωφορειακής γραμμής 306 ως εξής:

Διαδρομή προς το τέρμα 306: Από την οδό Ξενοφώντος, δεξιά Γαργηττού συνέχεια Γαργηττού, αριστερά Αιτωλίας συνέχεια κανονικά μέχρι το τέρμα.

Διαδρομή προς αφετηρία 306: Από την Αιτωλίας, δεξιά Γαργηττού, αριστερά Ξενοφώντος συνέχεια κανονικά μέχρι την αφετηρία. Ευχαριστούμε εκ των πρότερων για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york