Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Γιώργος Λάιος: 2.000 ευρώ περίπου, για 45 λεπτά κόστισε στους δημότες η εξέδρα των επισήμων στην σημερινή παρέλαση (Δείτε την!!!)

ΑΠΟ ΠΑΛΛΗΝΗ PRESS

Ναι αγαπητοί συνδημότες καλά ακούσατε, με το ποσό των 2000 ευρώ περίπου επιβαρύνθηκε το ταμείο του Δήμου μας (δηλαδή εμείς οι δημότες) για την εξέδρα των επισήμων  στη σημερινή παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

φωτογραφία

Κάποια παπαγαλάκια ίσως βγουν και μας χαρακτηρίσουν ΜΙΖΕΡΟΥΣ κάποια άλλα να μας πουν ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ τους γράφουμε στα παλιά μας τα παπούτσια και συνεχίζουμε....

Η δικαιολογία για την τοποθέτηση της εξέδρας ήταν ότι τα παιδιά στη προηγούμενη παρέλαση είχαν μπερδευτεί και δεν γνώριζαν σε πιο σημείο έπρεπε να στρίψουν το κεφάλι δεξιά. (ακούστηκε και αυτό).

Όχι αγαπητοί φίλοι μου τα παιδιά δεν κάνανε κανένα λάθος.

ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

Άλλωστε γιατί να γυρίσουν το κεφάλι δεξιά; Να δουν κάποιους που έχουν "φορέσει το ψεύτικο" χαμόγελό τους και χειροκροτούν. Από μικρό και από τρελό αγαπητοί επίσημοι θα μάθετε την αλήθεια. Και δεν κατάλαβα γιατί να μην καθίσετε στην ίδια ευθεία με τους γονείς, τους δημότες τα παιδιά; Γιατί χρησιμοποιήσατε τεχνικά μέσα για να ψηλώσετε 70 πόντους;  Ένα θα σας πω αυτό που θέλατε δεν το πετύχατε. Στις συνειδήσεις μας και στα μάτια μας κοντύνατε.

IMG_6090 Στη φωτογραφία οι δημοτικοί σύμβουλοι που αντέδρασαν στα έξοδα της εξέδρας των επισήμων και προτίμησαν να παρακολουθήσουν την παρέλαση μαζί με δημότες και παιδιά. Διακρίνονται οι κύριοι Μερτύρης Παναγιώτης, Κουτσικούρης Τριαντάφυλλος, Βίτσιος Άρης, Καλαντζής Νεκτάριος, Κωνσταντάς Σπύρος και Μήλας Κων/νος.

 

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τους Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης που αντιδρώντας στην τοποθέτηση εξέδρας δεν ανέβηκαν πάνω και προτίμησαν να δουν την παρέλαση από την ίδια θέση που την είδαν δημότες, γονείς και παιδιά.....

Με εκτίμηση αλλά και αρκετό παράπονο για αρκετούς δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους (κάποιοι δεν με ενδιαφέρουν διότι δεν περίμενα κάτι διαφορετικό).

Γιώργος Λάιος

Δημότης Παλλήνης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york