Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ - «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ»: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

086

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ενημερωθήκαμε πρόσφατα από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ότι την Δευτέρα 1η Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν τρεις (3) διαδοχικές συνεδριάσεις και συγκεκριμένα οι υπ’ αριθμόν 21, 22 και 23.

Η 21η συνεδρίαση περιλαμβάνει (20) τρέχοντα θέματα, η 22η αφορά στην έγκριση του απολογισμού 2011 και η 23η στην έγκριση του ισολογισμού 2011.

Δεδομένου ότι τα θέματα αυτά είναι ιδιαιτέρως σημαντικά και δεν αποτελούν, τουλάχιστον για εμάς, τυπική διαδικασία, σε συνδυασμό με το ότι η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έγινε στις 31 Αυγούστου και έχουν συσσωρευτεί ζητήματα που θα προταθούν για εκτός ημερησίας διατάξεως συζήτηση, φρονούμε πως θα πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο στα τρέχοντα θέματα που περιέχονται στην 21η συνεδρίαση.

Για τα άλλα δύο, σοβαρά θέματα, η θέση της «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» είναι πως θα πρέπει να αναβληθεί η συζήτησή τους, προκειμένου να δοθεί χρόνος στις παρατάξεις να τα μελετήσουν και ταυτόχρονα να παραπεμφθούν στην Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης (άλλωστε αυτή είναι η αποστολή της) προς επεξεργασία και κατάθεση συμπερασματικής έκθεσης.

Η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να συμπυκνώσει τα θέματα και τις συνεδριάσεις με αποτέλεσμα να υποβαθμίζεται ο ρόλος και η λειτουργία των Δημοτικών Συμβούλων, δεν μας βρίσκει σύμφωνους και βεβαίως δεν πρόκειται να συναινέσουμε σε τέτοιου είδους μεθοδεύσεις.

Πόρτο Ράφτη, 29/09/2012
«ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ»
το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
www.dynami-elpidas.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york