Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Τα πρώτα Village Cinemas στην Ανατολική Αττική

assets_LARGE_t_420_54056950_type12128 Ξεκινούν μέσα στο 2013 τη λειτουργία τους τα πρώτα «Village Cinemas» στην Ανατολική Αττική. Για την ακρίβεια ανοίγουν στο εμπορικό πάρκο «Smart Park» στα Σπάτα.

Οπως ανακοίνωσε η εταιρεία «REDS A.E.», που αναπτύσσει και διαχειρίζεται το «Smart Park», υπέγραψε με τη «Village Roadshow Οργάνωση και Εκμετάλλευση Επιχειρήσεων Κινηματογράφου και Ψυχαγωγίας Ελλάς Α.Ε.» ιδιωτικό προσυμφωνητικό μακροχρόνιας εμπορικής μίσθωσης ακινήτου, έναντι εγγυήσεων.

Το σχέδιο προβλέπει την ανάπτυξη συγκροτήματος πέντε κινηματογραφικών αιθουσών με υποστηρικτικές δραστηριότητες κυλικείου, cafe bar, καταστήματος λιανικής πώλησης ειδών κινηματογράφου καθώς και κατάστημα διεξαγωγής ηλεκτρονικών ψυχαγωγικών παιχνιδιών.

Η συνολική επιφάνεια της νέας επένδυσης αγγίζει περίπου τα 3.450 τ.μ., ενώ θα παρουσιάζεται με τη γνωστή επωνυμία «Village Cinemas» και θα αφορά την τελική, β' φάση ανάπτυξης του εμπορικού πάρκου στα Σπάτα.

Η συγκεκριμένη χρήση έρχεται να συμπληρώσει το πλούσιο μείγμα με τις μεγαλύτερες εμπορικές αλυσίδες του λιανικού εμπορίου που λειτουργούν στο «Smart Park», ενώ παράλληλα ενισχύουν την εικόνα του ως τον απόλυτο προορισμό αναψυχής και διασκέδασης για την οικογένεια, με τον παιχνιδότοπο «Village Playland», και της παιδικής χαράς ελεύθερης χρήσης, συνολικής έκτασης περίπου 6 στρεμμάτων.

Στο «Smart Park» λειτουργούν μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα του λιανεμπορίου, όπως Carrefour, Jumbo, Κωτσόβολος, Hondos Center, Intersport, Alouette, Village Play Land, Mamas&Papas, Celestino, Calzedonia, Intimissimi, Tezenis, Bozikis, Systemgraph (Apple Premium Reseller), Wind, Mark Aalen, Octopus, Cook Shop, Jools, Domus Homus, Vertice, Kiosky's (τύπος, τσιγάρα), Φαρμακείο B. Γαϊτανή σε συνεργασία με την Advance, ενώ στον χώρο της εστίασης λειτουργούν τα καινοτόμα concepts «Σουβlike Ταχυφαγείο Ελλήνων» και «Ελλάς Μέλαθρον Αρώματα Καφέ».

ethnos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york