Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Γρηγόρης Κωνσταντέλλος: «Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου.




 

 

Βούλα, 27/09/2012

 

Δελτίο Τύπου

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ

ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ

 

Και το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 24 Σεπτεμβρίου επιβεβαίωσε την διαπίστωση του συνόλου όσων παρακολουθούν τα δημοτικά πράγματα της πόλης μας, ότι δηλαδή η σημερινή Δημοτική Αρχή έχει χάσει παντελώς τον προσανατολισμό της και οδηγεί τον Δήμο με τις συνεχείς αστοχίες τα λάθη και τις παραλείψεις της, σε πλήρες αδιέξοδο.

Σε μία από τις σημαντικότερες συνεδριάσεις του έτους αυτήν της συζήτησης και της ψήφισης  του Τεχνικού Προγράμματος και αφού κατέταξε το κυρίαρχο αυτό θέμα 17ο στην ημερήσια διάταξη (με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η συζήτησή του στις 23:30 και μετά από 5 ώρες θυελλώδους συνεδρίασης !!!)εισήγαγε μια πρόταση χωρίς καμία απολύτως ουσιαστική επεξεργασία, χωρίς καμιά στρατηγική κατεύθυνση και κυρίως χωρίς καμιά απολύτως συνεννόηση με τις δημοτικές παρατάξεις και την τοπική κοινωνία. Με το γνωστό πλέον σε όλουςαλαζονικό και υπερφίαλο ύφος του ο επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής κ. Πανάς προσπάθησε να παρουσιάσει το μαύρο άσπρο, περισσότερο αναλισκόμενος ανεπιτυχώς με το να μηδενίσει το έργο συνολικά όλων των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών των πρώην Δήμων Βούλας και Βάρης (συμπεριλαμβανομένου και του στενού του συνεργάτη και πρώην Δημάρχου Βάρης κ. Δημ. Αναστασίου !!!). Υποστήριξε ότι γνωρίζει όλα τα προβλήματα της περιοχής και έχει τις λύσεις που χρειάζονται και ότι επιτέλους (!!!) η πόλη βρίσκει, υπό την καθοδήγηση του, εν τέλη τον δρόμο της.  

Ευτυχώς η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου με την ψήφο της (το σύνολο της Αντιπολίτευσης και σημαντικό μέρος της συμπολίτευσης) έστειλε και αυτή την ατελή και πρόχειρη πρόταση της Δημοτικής Αρχής στον κάλαθο των αχρήστων, όπως έκανε λίγες εβδομάδες νωρίτερα με το επίσης προετοιμασμένο στο γόνατο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου. Την ίδια στιγμή, παρά το γεγονός ότι η ανοργανωσιά, η έλλειψη βασικού συντονισμού και η προχειρότητα της Δημοτικής Αρχής, λίγο έλλειψε να αφήσει το Δήμο και τα σχολεία μας χωρίς καύσιμα, αναγκαστήκαμε να στηρίξουμε την πρόταση για απευθείας ανάθεση προμήθειας καυσίμων από τον Δήμο ύψους 190.000 Ευρώ, για να αποφύγουμε τα χειρότερα δείχνοντας στην πράξη ποιός ενδιαφέρεται για το καλό του Δήμου.

Δυστυχώς η κατάσταση χειροτερεύει καθώς η Δημοτική Αρχή, έχοντας χάσει  την δεδηλωμένη του Δημοτικού Συμβουλίου, κάτι που αποδεικνύεται πλέον σε κάθε  συνεδρίαση, αλλά και την εμπιστοσύνη της κοινωνίας, προσπαθεί μεσπασμωδικές ενέργειες να δημιουργήσει εντυπώσεις που θα την βγάλουν από τη δυσχερή θέση στην οποία έχει περιέλθει. Η τακτική αυτή όμως την οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια, το αμέσως επόμενο διάστημα, να μετατραπεί από αναποτελεσματική και  γραφική κάποιες φορές, σε άκρως καταστροφική καιεπικίνδυνη για την πόλη μας.

Ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δήλωσε τα ακόλουθα: «Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Οι επιλογές της είναι επιζήμιες για την πόλη μας και τείνουν να γίνουν καταστροφικές. Ας συνειδητοποιήσει ο κ. Πανάς και όσοι συνεργάτες του έχουν απομείνει ότι για τους επόμενους 20 μήνες που διαρκεί η τρέχουσα Δημοτική περίοδος και εφόσον συνεχίσουν την αλαζονική και επιζήμια πολιτική τους, θα μας βρίσκουν αντιμέτωπους σε κάθε συμβούλιο, σε κάθε δρόμο, σε κάθε πλατεία.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york