Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΠΑΛΛΗΝΗ!!! [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

IMG_7745

H μεγαλύτερη σε όγκο συγκέντρωση της Αριστεράς  στο Δήμο Παλλήνης, πραγματοποιήθηκε στον Γέρακα την Τετάρτη 12 Σεπτέμβρη στην κεντρική πλατεία, στο χώρο του ανοιχτού μπάσκετ.

IMG_7785

Η Τοπική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ οργάνωσε την συγκέντρωση-συζήτηση τρεις μήνες μετά τις εκλογές μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες για το λαό και τους εργαζόμενους. Τα μέλη και οι φίλοι της οργάνωσης προετοίμασαν την εκδήλωση με τρόπο που εξασφάλισε την μεγάλη επιτυχία της.Με την παρουσία τους και συζήτηση τις προηγούμενες ημέρες στις λαϊκές αγορές του δήμου,με αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και την επαφή με φίλους και συνδημότες,εξασφάλισαν την μαζική παρουσία εκατοντάδων ανθρώπων,όλων των ηλικιών, οι οποίοι συμμετείχαν σε μια ζωντανή γεμάτη ενδιαφέρον συζήτηση όπου αντάλλαξαν μεταξύ τους απόψεις και προτάσεις για την αντιμετώπιση της πολιτικοοικονομικής κρίσης, προτείνοντας τρόπους συσπείρωσης και αλληλεγγύης.
Την εκδήλωση άνοιξε με την εισήγηση του ο Δημήτρης Βίτσας μέλος της Πανελλαδική Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ,ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής κατάστασης και ανέδειξε τις ευθύνες των τριών κομμάτων της εσωτερικής τρόικας Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ καθώς και τις επιπτώσεις στον ελληνικό λαό από την εφαρμογή των εγκληματικών μνημονίων που μας έχει επιβάλλει η Τρόικα εξωτερικού με τη σύμφωνη γνώμη των κυβερνήσεων των τελευταίων τριών χρόνων.
Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν και μίλησαν οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της Περιφέρειας Αττικής,Αλέξης Μητρόπουλος,Νάσος Αθανασίου και Γιώργος Πάντζας.
Επίσης παραβρέθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης.
Επιστέγασμα αυτής της πολύ σημαντικής εκδήλωσης είναι το γεγονός ότι αρκετές δεκάδες από τους παρευρισκομένους δήλωσαν την απόφαση τους να πλαισιώσουν την τοπική οργάνωση αφού συμπλήρωσαν το σχετικό έντυπο με όλα τα στοιχεία τους, θέτοντας τον εαυτό τους στη διάθεση του ΣΥΡΙΖΑ.

IMG_7804 IMG_7750 IMG_7793

Υ.Γ από Παλλήνη Press
Aύριο θα αναρτηθούν όλες οι φωτογραφίες από την συγκέντρωση

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york