Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΤΡΙΑΘΛΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

Την Κυριακή 2/9/2012 πραγματοποιήθηκε ο 1ος Αγώνας Τριάθλου Σαρωνικού στην παραλία Αναβύσσου, περιοχή με ιδιαίτερη ιστορική σημασία για το τρίαθλο, αφού υπήρξε χώρος διεξαγωγής πολλών διεθνών και εθνικών αγώνων.

Το αθλητικό γεγονός με το οποίο εγκαινιάζεται ένας νέος αθλητικός θεσμός στην περιοχή διοργάνωσαν από κοινού οι Δημοτικές Κοινότητες Παλαιάς Φώκαιας και Αναβύσσου του Δήμου Σαρωνικού και τα περιοδικά “Triathlon World“ και “Cycling World”.

Στο πρόγραμμα των αγωνισμάτων, που περιλάμβανε κολυμβητικό, ποδηλατικό σκέλος και τρέξιμο, συμμετείχαν περί τους 70 αθλητές, άνδρες και γυναίκες.

Κατόπιν της ολοκλήρωσης των αγωνισμάτων έγιναν απονομές μεταλλίων από τον Αναπληρωτή Δήμαρχο, κύριο Μ. Τσαλικίδη, τον Αντιδήμαρχο Σαρωνικού, κύριο Γ. Τζιβίλογλου, εκπρόσωπο της Τροχαίας Κερατέας, και την εκπρόσωπο των Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κα Ν. Βλαχοπούλου, σε όσους σημείωσαν τις καλύτερες επιδόσεις, ενώ προσφέρθηκαν και δώρα από τους χορηγούς της εκδήλωσης. Παράλληλα, τιμήθηκαν και όλοι οι αθλητές που τερμάτισαν με απονομή μεταλλίου τερματισμού.

Η παραπάνω εκδήλωση πέρα από τον αυτονόητο αθλητικό χαρακτήρα της είχε και κοινωνική διάσταση, αφού η διεξαγωγή της συνδέθηκε με την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Σαρωνικού, για το οποίο συγκεντρώθηκαν χρήματα και τρόφιμα.

Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος, κύριος Μ. Τσαλικίδης, δήλωσε: «Με το αθλητικό αυτό γεγονός, το οποίο συνδυάζει αρμονικά τον αθλητισμό και την κοινωνική προσφορά, εγκαινιάστηκε ένας νέος θεσμός που θα έχει και συνέχεια. Σχεδιάζουμε τη διοργάνωση του επόμενου, δεύτερου κατά σειρά αγώνα τριάθλου, πιθανόν τον ερχόμενο Μάιο. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Διοικητή της Τροχαίας Κερατέας, κύριο Π. Φλεβάρη, και τον Ανθυπαστυνόμο, κύριο Ν. Μπακάλη, τους εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τους ναυαγοσώστες της ΠΑΣΧΝΑ, τον κύριο Γ. Ψαρέλη, τον Δημοτικό Σύμβουλο, κύριο Α. Κωνσταντέλο, τους χορηγούς και όλους όσους συνέβαλαν, χάρη στη συνδρομή των οποίων στάθηκε δυνατή η άρτια και ασφαλής διεξαγωγή του 1ου Αγώνα Τριάθλου».

034 033

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york