Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΛΛΗΝΗ - [ΒΙΝΤΕΟ] Πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή – Από τον Μάρτιο του 2012 η αντιπολίτευση του δήμου δήλωνε πως θα προσφύγει στον εισαγγελέα

Από τον Μάρτιο του 2012  η αντιπολίτευση του δήμου δήλωνε πως θα προσφύγει στον εισαγγελέα

090

Το παρακάτω ηχητικό απόσπασμα είναι από την συνεδρίαση της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής τον Μάρτιο του 2012 με μοναδικό θέμα συζήτησης την έγκριση του οικονομικού απολογισμού της επιτροπής.

Ο κος Μήλας μέλος της επιτροπής δηλώνει παρουσία και του επικεφαλή της αντιπολίτευσης κου  Μερτύρη Παναγιώτη ότι η δημοτική του ομάδα θα προσφύγει για το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στην επιτροπή.

Όλα αυτά έρχονται σε αντίθεση με αυτά που είπε ο κος Ζούτσος στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ότι με υπόδειξη του Γενικού Γραμματέα κου Τέντη η αντιπολίτευση πήγε στο εισαγγελέα.
Τα λεγόμενα του δήμαρχού κάποιοι έτρεξαν να τα αναπαραγάγουν σε γνωστή φιλοπαραταξιακή προς την διοίκηση του δήμου εφημερίδα.

Αγαπητοί κύριοι ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο ……

Πέρασε ο καιρός που οι δημότες είχαν μόνο δύο blogs  για  την ενημέρωσή τους και διάβαζαν μόνο αυτά που τους σερβίρατε.

Όσο για τον κο Τέντη θα καταλάβετε πως άλλα έλεγε σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με την αντιπολίτευση και άλλα στη πρόεδρο της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής κα Παπανικολάου Κατερίνα

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

συνεχίζεται……………

http://pallinipress.blogspot.gr/2012/09/2012.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis

 
Free Host | lasik surgery new york