Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΖΗΤΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ

| |

κατάλογος Να στελεχωθεί άμεσα με ιατρικό προσωπικό το Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης ζητά με ερώτησή του, προς τον Υπουργό Υγείας, ο Βουλευτής Αττικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ, Γιώργος Πάντζας.

Στην ερώτηση ο Βουλευτής επισημαίνει τους κινδύνους που διατρέχουν οι πολίτες της ευρύτερης περιοχής εξαιτίας της υποστελέχωσης του Κέντρου Υγείας.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι, ενώ το Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης προβλέπεται να λειτουργεί σε 24ωρη βάση, οι γιατροί που εκτελούν εφημερίες είναι μόνο τρεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τίθεται καθημερινά σε κίνδυνο η εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας γεγονός που καθιστά την παροχή υπηρεσιών υγείας ανεπαρκή, θέτοντας καθημερινά σε κίνδυνο τις ζωές των κατοίκων της Ανατολικής Αττικής.

Ως εκ τούτου ο Βουλευτής ζητά να ενημερωθεί από τον Υπουργό για τις προθέσεις του υπουργείου σχετικά με την επίλυση του προβλήματος της υποστελέχωσης του Κέντρου Υγείας Νέας Μάκρης. Δηλαδή, εάν προτίθεται το υπουργείο να εκκινήσει τις διαδικασίες πρόσληψης του απαραίτητου ιατρικού προσωπικού προκειμένου να στελεχωθεί επαρκώς το εν λόγω Κέντρο Υγείας. Παράλληλα ζητά από τον Υπουργό, να του κοινοποιηθεί ο συνολικός σχεδιασμός σχετικά με την κάλυψη των αναγκών σε προσωπικό και ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό στα Κέντρα Υγείας του Νομού Αττικής.

Πολιτικό Γραφείο

Γιώργου Πάντζα

Βουλευτή Αττικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ε.Κ.Μ.

Τηλ. 2103708387

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis

 
Free Host | lasik surgery new york