Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

MΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΧΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ

Συγκεκριμενα την Πεμπτη 1η Απριλιου 2010, οπως προβλεπει η προκηρυξη,συνεδριασε η επιτροπη αναπτυξης (ΕΑΠ) της ΟΧΕ, και αποφασισε με ψηφους 3 υπερ 2 κατα να συμμετασχει ο Γ.Σ Κορωπιου (ΣΑΝ 3ος στο πρωταθλημα ΕΣΧΑ),στη τελικη φαση του πανελληνιου πρωταθληματος handball στη κατηγορια παιδων μετα την παραιτηση του σωματειου Α.Ο ΦΑΙΑΚΑ.

Η αποφαση αυτη στηριχτηκε στο οτι στην ΕΣΧΑ(που συμμετεχει ο Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ) γινεται το πρωταθλημα με τις περισσοτερες ομαδες παιδων(συνολο 14) σε αντιθεση με της Ενωσης Θεσσαλονικης οπου συμμετειχαν 6 ομαδες.

Μετα την δημοσιευση αυτης της αποφασης διαφοροι καλοθελητες δημοσιευσαν διαφορες αποψεις σε blog KAI AYTO ΘΟΡΥΒΗΣΕ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΧΕ οι οποιοι ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΕΡΑΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ και προτειναν να γινει μπαραζ την ΤΡΙΤΗ 6/4/2010 (ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ !!!)μεταξυ Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ και ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ χωρις επισημη ανακοινωση προς τον Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ.

Πως γινεται ν’αλλαζει μια νομιμη αποφαση της επιτροπης αναπτυξης μεσα σε λιγες ωρες ;
Πως γινεται να διαμορφωνουν αποφασεις οι δημοσιευσεις στα διαφορα blogs;
Πως γινεται στο πρωταθλημα νεανιδων να υπαρχει ορισμος και στο πρωταθλημα παιδων μπαραζ;

Πως ...να το πουμε στα παιδια που ετσι κι’αλλιως ΔΕΝ τα ξερουν ολα ;

Επειδη ειμαστε ενας συλλογος με ιστορια στο handball (συντηρουμε τμηματα προμινι,μινι, παιδων,παμπαιδων,εφηβων, συμμετεχουμε στο πρωταθλημα Α2 ΑΝΔΡΩΝ και Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ) εχουμε μαθει να αγωνιζομαστε και ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Αναγνώστης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york