Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Το έργο του Ευγένιου Τριβιζά, «Ο Τζίμ το τζιτζίκι και η συμμορία του μονόφθαλμου τυφλοπόντικα», στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου, το Σάββατο 11 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ

Ο Θίασος ’81 παρουσιάζει το νέο έργο του Ευγένιου Τριβιζά «Ο Τζίμ το τζιτζίκι και η συμμορία του μονόφθαλμου τυφλοπόντικα», σε μουσική του Γιάννη Ζουγανέλη και σε σκηνοθεσία Νανάς Νικολάου, στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου, το Σάββατο 11 Αυγούστου, στις 9:00 το βράδυ.

Η Παράσταση:

       Πρόκειται για μια διαδραστική παράσταση, με μεγάλη συμμετοχή των παιδιών.

       Μια συναρπαστική ανατροπή του παραδοσιακού μύθου. Ένα αλληγορικό έργο με θέμα την υπεροψία, τη φιλία και την αξία της τέχνης στη ζωή.

       Μια απολαυστική μουσική περιπέτεια, από τον «ποιητή παραμυθιών» και «μετρ των ανατροπών» Ευγένιο Τριβιζά.

Το έργο:

       Σαράντα λαχταριστά σπυριά ροδιού, ένας δαιμόνιος  κυνηγός ταλέντων, δυο μυρμήγκια χωρίς ούτε ένα φίλο, που ετοιμάζονται για τον χειμώνα που θα κρατήσει έναν αιώνα, μια ασύλληπτη συμμορία κακοποιών, δυο εύπορες κότες με τζακούζι στο κοτέτσι και ένα ανέμελο τζιτζίκι, βιρτουόζος του μαντολίνου, είναι οι ήρωες του έργου, που δίνει  επιτέλους την τελική και αδιαμφισβήτητη απάντηση στο προαιώνιο βαθυστόχαστο  ερώτημα: «ΝΑ ΤΖΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΝΑ ΜΗΝ ΤΖΙ;»
 
Σκηνοθεσία: ΝΑΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Μουσική: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ
Σκηνικά-κοστούμια : ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΑΡΔΑΡΑ
Χορογραφίες : ΑΡΕΤΗ ΜΩΚΑΛΗ
Φωτισμοί: ΜΕΛΙΝΑ ΜΑΣΧΑ

Παίζουν, αυτοσχεδιάζουν χορεύουν, τραγουδούν οι ηθοποιοί:
ΠΕΛΑΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ – ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΣΧΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ – ΣΤΕΛΛΑ ΜΑΓΓΑΝΑ – ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΡΕΣΤΟΣ

Τιμή εισιτηρίου 10 Ευρώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york