Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Σε εξέλιξη η ομιλία του πρωθυπουργού (ΒΙΝΤΕΟ)



Στο βήμα της Ολομέλειας βρίσκεται αυτή την ώρα ο Γιώργος Παπανδρέου πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση τα μεσάνυχτα.

«Πληρώνω επί 24 μήνες τα σπασμένα» είπε ο πρωθυπουργός που χαρακτήρισε εθνική προτεραιότητα τη συμφωνία για το χρέος. «Και επειδή πολλά ανεύθυνα λέγονται θέλω για άλλη μία φορά να διαβεβαιώσω τους Έλληνες πολίτες ότι με τη συμφωνία αυτή δεν υπάρχει κάνένα πρόβλημα με τις καταθέσεις. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα ασφαλιστικά ταμεία. Η συμφωνία αυτή δεν συνεπάγεται σε καμία περίπτωση μείωση των μισθών κατά 50% ή των συντάξεων που ακούω. Η συμφωνία αυτή μας δίνει μία τεράστια ευκαιρία ίσως την τελευταία ευκαιρία να στήσουμε τη χώρα μας σε σταθερές βάσεις».

«Γιατί αγαπητοί συνάδελφοι χρειάζεται η ευρύτερη συνεργασία των κομμάτων; Γιατί αυτή τη συνεργασία να την επιδιώκω εδώ και καιρό; Γιατί οι αλλαγές είναι ιστορικές. Απαιτούν όχι μόνο την ανοχή αλλά και τη συμμετοχή των πολιτών» υπογράμμισε ο Γιώργος Παπανδρέου και κατηγόρησε τα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι «δίνουν το ηθικό δικαίωμα σε σημαντικό μέρος του λαού που εκφράζουν να απέχει ή να απορρίπτει. Χρησιμοποιούν τον πραγματικό πόνο του ελληνικού λαού για να σταματήσουν τις αυτονόητες αλλαγές. Και αυτό προκαλεί ανομία και αυτή η ανομία πηγαίνει την χώρα στην αυθαιρεσία, την πόλωση και την σύγκρουση».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york