Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Α.Σ.Κ.-Ο.Τ.Α.: Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων

055

Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων

Η Α.Σ.Κ.-Ο.Τ.Α. χαιρετίζει τα σωματεία των Δήμων και τους εργαζόμενους των Ο.Τ.Α. που συμμετείχαν στις λαϊκές αντιδράσεις κατά τη διάρκεια των παρελάσεων για την επέτειο του «ΟΧΙ», το οποίο σήμερα έχει επίκαιρο χαρακτήρα ενάντια στη νέα κατοχή που επιβάλλεται στο λαό και τη χώρα μας από την ξενόδουλη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Δ.Ν.Τ.

Οι αντιδράσεις αυτές αποκατέστησαν το πραγματικό νόημα της 28ης Οκτωβρίου του 1940 και αποτελούν τη συνέχιση των λαϊκών και εργατικών κινητοποιήσεων του προηγούμενου διαστήματος, όπου το αίτημα της ανατροπής της κυβέρνησης και της πολιτικής της γίνεται πλέον παλλαϊκό και αναγκαίο, για να μπει φρένο στο ξεπούλημα της χώρας και στο εφιαλτικό μέλλον που ετοιμάζουν για τους εργαζόμενους και την ελληνική κοινωνία.

Η Α.Σ.Κ.-Ο.Τ.Α. επίσης καταγγέλλει το δήμαρχο Αθηναίων κ. Γ. Καμίνη, ο οποίος παραπέμπει στο πειθαρχικό τους εργαζόμενους της φιλαρμονικής του δήμου, οι οποίοι παρέλασαν με μαύρες κορδέλες, αντιδρώντας μ’ αυτό τον τρόπο στα αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης, τη μείωση των αποδοχών τους και τις απολύσεις.

Ο κ. Καμίνης επιμένει να λειτουργεί, όχι ως Δήμαρχος όλων των Αθηναίων ως όφειλε, αλλά ως υπάλληλος της κυβέρνησης και της τρόικας, όπως έκανε και κατά τις πρόσφατες κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ., που πρωτοστάτησε στην ποινικοποίηση τους.

Η Α.Σ.Κ.-Ο.Τ.Α. τέλος εκφράζει την αλληλεγγύη της στους εργαζόμενους της φιλαρμονικής και καλεί τη δημοτική αρχή να ανακαλέσει αυτή την απόφαση, για να μην προστεθεί ακόμη μια αντεργατική επιλογή στο ενεργητικό της.

Αθήνα 1-11-2011
Α.Σ.Κ.-Ο.Τ.Α.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york