Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία γιορτάστηκε στα Σπάτα η ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Σπάτων.Στο κατάμεστο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων «Δ. Δημητρίου» οι δημότες, μικροί και μεγάλοι, είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στους ρυθμούς της ημέρας, να δοκιμάσουν σαρακοστιανά εδέσματα και παράλληλα να πετάξουν τον Χαρταετό τους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Δήμαρχος Σπάτων Αθανάσιος Τούντας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων Ιωάννης Μάρκου, οι Αντιδήμαρχοι Σπάτων Πέτρος Κατσούλης και Γεώργιος Πουλάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος & Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάτων Γεώργιος Παπαχρήστου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αντώνης Τούντας & Χρήστος Τσαντήλας.Έντονη ήταν και η παρουσία των πολιτιστικών και εξωραϊστικών συλλόγων της πόλης μας. Παρευρέθηκαν από τον Εξωραϊστικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Χριστούπολης Σπάτων ο Πρόεδρος Παντελής Στέφανος, από τον Σύλλογο Γυναικών η Πρόεδρος Βούλα Κανδαράκη, από τον Π.Α.Ο Αήττητο Σπάτων ο Πρόεδρος Ιωάννης Τούντας, από τον Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Σπάτων ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Γιαμβριάς, από τον Φιλολογικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Σπάτων η Πρόεδρος Κική Αγγέλου και από την Θεατρική Ομάδα Σπάτων «Σκηνοβάτες» ο Πρόεδρος Αργυρός Φίλιππος.Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Σπάτων αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, ανέφερε ότι η εκδήλωση αυτή αποτελεί και το επισφράγισμα του συνόλου των δραστηριοτήτων για τη φετινή Καθαρά Δευτέρα.Στις 13 &14 Φεβρουαρίου λειτούργησαν εργαστήρια χαρταετού, όπου μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να κατασκευάσουν το δικό τους χαρταετό με τη βοήθεια ανθρώπων που γνωρίζουν το αντικείμενο και να μάθουν την ιστορία του χαρταετού. Στη λήξη των εργαστηρίων οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στους ρυθμούς της αποκριάς.Συντονιστής όλων των εκδηλώσεων της Καθαράς Δευτέρας ήταν το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Οργανισμού και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Τσαντήλας, τον οποίο και ευχαρίστησε ιδιαιτέρως.Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Χρήστος Γεωργακόπουλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους Χορηγούς της Εκδήλωσης: τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλο» και ειδικά τον κ. Γεώργιο Ζαχαριάδη - Τομεάρχη Σχέσεων Αυτοδιοίκησης, το Super Market Βερόπουλος – Κατάστημα Σπάτων και τον Αμπελουργικό Συνεταιρισμό Σπάτων- ειδικά τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Κουλοχέρη αλλά και όλους όσους εργάστηκαν για τις εκδηλώσεις αυτές με πολύ κέφι και μεράκι:

•οι κυρίες Βούλα Κανδαράκη και Βίκυ Πασχαλίδη από τον Σύλλογο Γυναικών Σπάτων.
•η κ. Χριστίνα Βρεττού από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Α΄Δημοτικού Σχολείου Σπάτων.
•η κ. Τασία Πουλάκη από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Β΄Δημοτικού Σχολείου Σπάτων.
•οι κυρίες Άννα Μιχαήλου και Λιλή Αληγιάννη από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Γ΄Δημοτικού Σχολείου Σπάτων.
•η κ. Λέτα Γεώργα-Κατσίκη από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Σπάτων.
•η κ. Μαίρη Κώνστα και ο κ. Γεώργιος Νικολόπουλος από τον Εξωραϊστικό & Εκπολιτιστικό Σύλλογο Νεάπολης Σπάτων «Ο Καραϊσκάκης».
•οι κυρίες Μαίρη Γιαννάκη και Αρετή Παλαιολόγου από τον Φιλολογικό-Πολιτιστικό Σύλλογο «Οι Φίλοι της Γνώσης».
•η κ. Βάνα Σταύρου από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού – Τοπικό Τμήμα Σπάτων.
•ο κ. Στέφανος Παντελής από τον Εξωραϊστικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Χριστούπολης Σπάτων.
•ο κ. Χρήστος Παπαχρήστου με τις πληροφορίες του για το χαρταετό και τις ιδέες του.
•ο κ. Δημήτρης Δανίτσας και η υπόλοιπη παρέα των εκπαιδευτών του χαρταετού και τέλος
•οι εργαζόμενοι του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Σπάτων.
Στη συνέχεια και πριν καλέσει τον Δήμαρχο Σπάτων για ένα σύντομο χαιρετισμό, ευχήθηκε Καλή Διασκέδαση σε όλους και Καλή Σαρακοστή.Ο Δήμαρχος Σπάτων Αθανάσιος Τούντας ευχήθηκε με τη σειρά του Καλή Σαρακοστή και πάντα επιτυχημένες διοργανώσεις για τον Πολιτιστικό Οργανισμό.Η ημέρα συνεχίστηκε με επιτυχημένες πτήσεις χαρταετών, βραβεία, πολύ κέφι και χορό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york