Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Καλύτερος ο Παλληνιακός, αλλά δεν πήρε τη νίκη με την Νίκη Τραγανού

| |


Ακόμη μία πολύ καλή εμφάνιση, παρά τις απουσίες της, πραγματοποίησε η ομάδα μας κόντρα στη Νίκη Τραγανού εκτός έδρας. Το τελικό 2-2 μας αφήνει πικρή γεύση, αφού τουλάχιστον για 70 λεπτά είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, αλλά σε μία στιγμή αδυναμίας δεχτήκαμε ένα γκολ, ενώ το δεύτερο προήλθε από πέναλτι. 

Παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος άνοιξε το σκορ στο 42’ με τον Βατσή, όταν μετά από γύρισμα που έδειχνε ότι η μπάλα κατευθύνεται άουτ, αντίπαλος τη γύρισε τελευταία στιγμή με το κεφάλι και ο σκόρερ με προβολή νίκησε τον Αθανασόπουλο. Το ημίχρονο έληξε εις βάρος μας 1-0, με την ομάδα μας να μπαίνει πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος και γρήγορα να ισοφαρίζει. Στο 53’ ο Ξαγοράρης έκανε ωραία σέντρα και ο Μπαμίχας στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας με κεφαλιά νίκησε τον Αντωνόπουλο και έκανε το 1-1. 

Η Νίκη πήρε ξανά το προβάδισμα κόντρα στη ροή του αγώνα, καθώς ο Παλληνιακός πίεζε και έχανε ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι του Δημογιάννη στο 59’. Στο 62’ δόθηκε πέναλτι στους γηπεδούχους και ο Βατσής το αξιοποίησε κάνοντας το 2-1. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν ο Παλληνιακός. Οι παίκτες του Βαγγέλη Χαντέ είχαν τον απόλυτο έλεγχο, πίεσαν ασφυκτικά τη Νίκη και μετά από σωρεία χαμένων ευκαιριών (σουτ του Μπίτιλη που αποκρούστηκε από αμυντικό πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή στο 75’, τετ-α-τετ Μπαμίχα στο 80’ που αποκρούστηκε από τον Αντωνόπουλο και κεφαλιά του Ματσαδέ στο 85’ που πέρασε άουτ), κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 92’. Μετά από μακρινό σουτ του Δημητρίου, η μπάλα πέρασε από όλους ο Αντωνόπουλος ξεγελάστηκε και τη μάζεψε από τα δίχτυα του.

Διαιτήτευσαν οι Τζαγκαράκης, Κακαφώνης, Οικονόμου (Αχαΐας).

ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ (Σπ. Αντωνόπουλος): Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Ρ. Λούζι (77' Ν. Κολοτούρος) Γαργαρώνης, Παπαχριστόπουλος, Σκοζάι (87' Καλογερόπουλος), Βατσής, Παπαπέτρου, Γεωργιόπουλος (75' Κυριάζος), Σωτηρόπουλος (46' Δ. Κολοτούρος).

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Χαντές): Αθανασόπουλος, Κούσης, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ (67' Ματσάδες), Κολοτούρος, Δημητρίου, Δημογιάννης, Σάμιος, Κυριόπουλος (46' Μπίτιλης), Μπαμίχας (85' Τρυφιάτης), Ξαγοράρης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york