Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

3η έκθεση κλασικών οχημάτων στην Παιανία

|

pallinipress046

Κλασικά οχήματα και εικόνες μιας άλλης εποχής θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν οι επισκέπτες της 3ης Αθηναϊκής συνάντησης Κλασικών Οχημάτων που διοργανώνει το εξαμηνιαίο συλλεκτικό περιοδικό Classic Century και ο εκδότης του κ. Ρασιδάκης Μιχάλης από 15 Μαρτίου έως 20 Μαρτίου, με δωρεάν είσοδο στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία.

Πρόκειται για ένα μοναδικό στο είδος του πολιτιστικό γεγονός για τα δεδομένα της Ελλάδας, που θα περιλαμβάνει πάνω από 200 αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες ακόμη και ποδήλατα τα οποία κατασκευάστηκαν μεταξύ 1917- 1985, ενώ το συναρπαστικό και νοσταλγικό αυτό ταξίδι στο χρόνο θα συμπληρώσει με την παρουσία του ένα αστικό λεωφορείο του 1962.

Οι νεότεροι θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν οχήματα μια άλλης εποχής και οι μεγαλύτεροι να θυμηθούν περασμένες, αλλά όχι ξεχασμένες δεκαετίες. Παράλληλα στο χώρο θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας με στιγμιότυπα από αγώνες αυτοκινήτων αλλά και την καθημερινότητα όσων έζησαν σε αυτές τις δεκαετίες και συνδέθηκαν με τα οχήματα τους ως μέσα μεταφοράς, διασκέδασης ή εργασίας.

Επίσης, θα λειτουργούν διάφορα περίπτερα επαγγελματιών που σχετίζονται με τη μηχανοκίνηση ενώ όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τον τρόπο διάσωσης-συντήρησης ενός κλασικού αυτοκινήτου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις επιδείξεις των ειδικών.

Επιπλέον, στα εγκαίνια της 3ης Αθηναϊκής Εκθεσης Κλασικών Οχημάτων, την Παρασκευή 15 Μαρτίου, ώρα 18.00, θα παρευρεθεί και ο γνωστός σε όλους βετεράνος οδηγός αγώνων Ιαβέρης, ο οποίος αφού κόψει την κορδέλα θα μεταδώσει στο κοινό τις πολύτιμες γνώσεις του και θα μιλήσει για την οδική ασφάλεια.

info MEC (Mεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο), Λεωφ. Λαυρίου 301, Παιανία

Ωράριο λειτουργίας: Παρασκευή 15 Μαρτίου 17:00-22.00, Σάββατο, Κυριακή και Καθαρά Δευτέρα 10.00-22.00, Τρίτη 19 και Τετάρτη 20 Μαρτίου 17:00-22.00

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york