Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ - ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ»

Magical Snap - 2015.01.08 23.06 - 003

Τα παιδικά χαμόγελα και οι εορταστικές ευχές «πλημμύρισαν» τη Χριστουγεννιάτικη Παρουσίαση των Τμημάτων Ζωγραφικής του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός Για Όλους», που διοργάνωσε το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», το Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου.

Στην Παρουσίαση συμμετείχαν με τα δικά τους καλλιτεχνικά έργα και οι μαθητές και μαθήτριες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου, του 3ου και 4ου Νηπιαγωγείου Μαρκοπούλου και του 2ου και 3ου Νηπιαγωγείου Πόρτο Ράφτη.

Τα παιδιά παρουσίασαν τις γεμάτες έμπνευση και δημιουργικότητα κάρτες τους, στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα χειροποίητα στολίδια τους και τραγούδησαν τα κάλαντα μαζί με τους παρευρισκομένους! Πολλές ζωγραφιές, σχέδια, πολύχρωμες χειροτεχνίες, χριστουγεννιάτικα δέντρα, νιφάδες και χιονάνθρωποι, στόλισαν το Πολιτιστικό Κέντρο και κατάφεραν να μαγέψουν και να βάλουν στο Πνεύμα των Χριστουγέννων, όλους όσοι είχαν την ευκαιρία να παραβρεθούν στην Παρουσίαση.

Μαθητές και μαθήτριες, αποδεικνύοντας έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία και αλληλεγγύη, προσέφεραν πολλά «δώρα» προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου, για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη στήριξης, κίνηση για την οποία αξίζουν τα θερμά μας συγχαρητήρια! Οι προσφορές ήταν πραγματικά πολλές, ενώ γέμισε και ο χριστουγεννιάτικος χειροποίητος κουμπαράς του Παιδικού Τμήματος Ζωγραφικής.

Το τμήμα Ζωγραφικής ενηλίκων του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός Για Όλους», παρουσίασε την δουλειά του στην μεγάλη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου, η οποία γέμισε με προσωπογραφίες με κάρβουνο και μολύβι.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, τα Σχολεία που συμμετείχαν στην Έκθεση, ανταποκρίθηκαν και στο κάλεσμά μας για προσφορά τροφίμων-παιχνιδιών προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, το οποίο από τις 17.12.2011 μέχρι σήμερα, συνεχίζει να στηρίζει οικογένειες συμπολιτών μας, που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση. Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, για την ευαισθητοποίησή τους και την συμμετοχή τους στην συλλογή τροφίμων.

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει, εκτός βεβαίως από τους καλλιτέχνες-δημιουργούς, και στην δασκάλα ζωγραφικής, κα Ευδοκία Μεθενίτη, η οποία συνεισέφερε καταλυτικά και στην διοργάνωση της Παρουσίασης.

Στην Παρουσίαση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου κος Σωτήρης Μεθενίτης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας κα Μαρία Κιμπιζή, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» κος Νίκος Ορφανός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και της Κ.Δ.Ε.Μ. κος Γιάννης Πολίτης, οι Δημοτικές Σύμβουλοι κα Μπίλυ Δρίτσα και κα Ζωή Γιαννάκη, καθώς επίσης και μέλη του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york