Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Γ. Πάντζας: Στις 25 Γενάρη η χώρα αλλάζει οριστικά σελίδα

Magical Snap - 2015.01.08 23.11 - 004

Στον εορτασμό των Θεοφανείων στο λιμάνι της Ραφήνας που διοργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου, το κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας και ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας, παραβρέθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αττικής Γιώργος Πάντζας. Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο κ. Πάντζας είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με κατοίκους της περιοχής καθώς και να θέσει το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών που δεν είναι άλλο από την ανατροπή της παρούσας κατάστασης που στην ελληνική κοινωνία έχει φέρει μόνο εξαθλίωση, και δυστυχία.

Στην συνέχεια παραβρέθηκε σε εκδήλωση του Συλλόγου Καρδιτσιωτών Αττικής «Ο Άγιος Θωμάς», εκδήλωση στην οποία ο Σύλλογος έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, καθώς και σε συνεστίαση της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Μαραθώνα, στην Ανατολή.

Σε όλες τις συνομιλίες που είχε ο κ. Πάντζας, με πολίτες της Αττικής, τόνισε ότι στις 25 του Γενάρη δίνεται η κυριότερη και σημαντικότερη μάχη του λαού ενάντια στις απειλές και τους εκβιασμούς των εγχώριων και ξένων συμφερόντων. Επεσήμανε ότι, η κυβέρνηση της Αριστεράς θα επιβάλει στην ολιγαρχία των λίγων την δημοκρατία και την δικαιοσύνη των πολλών ανατρέποντας τις λογικές και το κατεστημένο που έφεραν τη χώρα στη χρεοκοπία, εξαθλιώνοντας και θυσιάζοντας τον ελληνικό λαό στο βωμό του κεφαλαίου και των αγορών. Μάλιστα, εξέφρασε με σιγουριά την πεποίθησή του, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο νικητής των εκλογών, με ισχυρή και αυτοδύναμη εντολή, και ότι η χώρα θα αλλάξει οριστικά σελίδα ανατρέποντας το σκοτεινό μέλλον που σχεδίασαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, για τη χώρα και τη ζωή των ίδιων μας των παιδιών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york