Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Χάιδω Σ. Κιούρκου – Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις» με υποψήφιο Δήμαρχο Παναγιώτη Μερτύρη

kiourkou-ipopsifia-pallini

Ο Δήμος Παλλήνης είναι η περιοχή που γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά. Είναι ο δήμος που θεωρώ και αντιλαμβάνομαι ως ΣΠΙΤΙ μου, σκέψη η οποία με πλημμυρίζει με συναίσθημα αγάπης και μου γεννά τη διάθεση για απεριόριστη προσφορά.

Είναι ο Δήμος που χρειάζεται νέους ανθρώπους με γνώσεις και διάθεση να δουλέψουν για τον τόπο τους. Ανθρώπους που μπορούν και έχουν τη θέληση να βελτιώσουν την καθημερινότητα όλων μας, που πιστεύουν στη διαφάνεια, στις καινοτόμες ιδέες και στην αποτελεσματικότητα. Είναι ο δήμος που χρειάζεται ενεργούς πολίτες που βιώνουν και κατανοούν τα προβλήματα και τις ανάγκες του και επιθυμούν το καλύτερο.

Σεβόμενη αυτό που είναι ο Δήμος Παλλήνης και πιστεύοντας ότι μπορώ να προσφέρω για να έχουμε όλοι ένα καλύτερο ΣΠΙΤΙ θα ήθελα να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «Ανθούσα – Γέρακας – Παλλήνη» Πόλεις για να Ζεις! και τον υποψήφιο Δήμαρχο Παναγιώτη Μερτύρη.

Γιατί το καλύτερο είναι πάντα το αποτέλεσμα της συνεργασίας και της σκληρής δουλειάς.

Με φιλικούς Χαιρετισμούς

Χάιδω Σ. Κιούρκου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york