Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Σπύρος Κωνσταντάς: Έχοντας ολοκληρώσει έναν μεγάλο κύκλο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θεωρώ ότι πρέπει να αφήσω τόπο να αναπτυχθούν νέες ηγεσίες και προτάσεις, για τον τόπο μας

Photo 20140307140256

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

πρ. Δημάρχου Παλλήνης

Σπύρου Κωνσταντά

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Συνδημότες και συνδημότισσες

Φίλοι και φίλες

«ανανέωση»

Ήταν το όνομα του συνδυασμού μου την πρώτη φορά που συμμετείχα στις εκλογές το 1994. Και σήμερα 20 χρόνια μετά η«ανανέωση» είναι και πάλι όχι απλά ζητούμενη, αλλά επιτακτική. Η ανανέωση στην ηγεσία του Δήμου πρέπει να γίνει τώρα, σε αυτές τις εκλογές. Απαιτούνται τώρα νέες λύσεις διότι οι προκλήσεις είναι μεγάλες και οι εποχή που ζούμε δύσκολη. Ο κος Ζούτσος και η παρέα του έχουν φέρει την καταχνιά στην πόλη μας. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να φύγουν όχι μόνο από τον Δήμο μας, αλλά και από την πολιτική. Είναι άσχετοι, ανίκανοι, υστερόβουλοι και επικίνδυνοι.

Μέσα σε αυτή την κατάσταση δεχόμουν και δέχομαι καθημερινά τις παροτρύνσεις φίλων και συνεργατών να συμμετάσχω και πάλι στις εκλογές. Η αποδοχή, η αγάπη και ο σεβασμός που έχω λάβει στα 20 χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά είναι πραγματικά συγκινητική. Δεν μπορώ όμως να μην υπηρετήσω τις αρχές μου.Πιστεύω ότι η «ανανέωση» απαιτείται σε όλα τα επίπεδα. Αποφάσισα λοιπόν να κάνω ένα βήμα πίσω ώστε να βγουν μπροστά πιο νέοι από εμένα άνθρωποι, με άλλες πιο σύγχρονες ίσως προσεγγίσεις. Έχοντας ολοκληρώσει έναν μεγάλο κύκλο στηνΤοπική Αυτοδιοίκηση θεωρώ ότι πρέπει να αφήσω τόπο να αναπτυχθούν νέες ηγεσίες και προτάσεις, για τον τόπο μας.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνω απαθής ή αδιάφορος στα προβλήματα που απασχολούν την πόλη μας.Κανένας μας δεν πρέπει να μείνει αδιάφορος. Οι εποχές είναι κρίσιμες, και η αδιαφορία ή η αποχή, δεν μπορούν να είναι διαμαρτυρία.Αντίδραση είναι να συμμετέχουμε, να προτείνουμε, να στηρίζουμε καλές προσπάθειες, αλλά και να καταψηφίζουμε αποτυχημένους και τυχοδιώκτες, όπως είναι η σημερινή δημοτική αρχή. Είμαι λοιπόν εδώ, ενεργός δημότης, διαθέσιμος σε όποιον θέλει να μοιραστώ μαζί του τις απόψεις, την εμπειρία και τους προβληματισμούς μου.

Δείτε την συνέχεια ΕΔΩ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york