Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Ελένη Φιλιππούση:Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις» με υποψήφιο Δήμαρχο Παναγιώτη Μερτύρη

photo-Helen2

Σε μια περίοδο δύσκολη για όλους μας, ο οικογενειάρχης, ο επαγγελματίας, ο νέος, ο άνεργος χρειάζονται έμπρακτη και διαρκή υποστήριξη από τη Δημοτική Αρχή, στο σύνολο των ενεργειών για μια καλύτερη τοπική κοινωνία.

Κλειστές ομάδες, πολύχρονα κατεστημένα, επανάπαυση στα κεκτημένα δεν μας εκπροσωπούν, δεν είναι προς το συμφέρον των δημοτών.

Όλοι μαζί οφείλουμε να προσπαθήσουμε περισσότερο, όχι μόνο για να επιβιώσουμε, αλλά κυρίως για να προοδεύσουμε ως μονάδες αλλά και ως σύνολο μέσα στην πόλη μας.

Οι Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου πρέπει να σηματοδοτήσουν ένα ΤΕΛΟΣ και μία ΑΡΧΗ. Το ΤΕΛΟΣ μιας εξουσίας που έχει κουράσει και έχει κουραστεί.

Και την ΑΡΧΗ μιας νέας Διοίκησης με όρεξη για δουλειά, που θα στηρίζεται σε νέα πρόσωπα, άφθαρτα, με στόχους, με ανοιχτά μυαλά, με διορατικότητα.

Τα επόμενα πέντε χρόνια πρέπει να γίνουν πολλά: για την τόνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας, για την υποστήριξη των δημοτών μέσα από τις κοινωνικές δομές, για καλύτερη καθημερινότητα από τα πιο απλά- που σήμερα δεν είναι αυτονόητα – μέχρι και τα πιο σύνθετα.

Με τους συλλόγους, τους φορείς και τους δημότες στην πρώτη γραμμή!

Ως παλιός κάτοικος της πόλης του Γέρακα, με γνώση των προβλημάτων που υπάρχουν στον Δήμο μας, προβλήματα που δυστυχώς δεν λύθηκαν τα προηγούμενα χρόνια, παρά τις προσδοκίες μας και τις υποσχέσεις που μας δόθηκαν, δηλώνω τη στήριξή μου στον υποψήφιο Δήμαρχο Παλλήνης κ. Παναγιώτη Μερτύρη και τον συνδυασμό του «Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις».

Οι στόχοι που έχει θέσει ο κ. Μερτύρης και οι συνεργάτες του ταιριάζουν με τα δικά μου πιστεύω και τη φιλοσοφία ότι πρέπει να γίνουν πολύ περισσότερα για όλο το Δήμο, για το κοινό μας καλό!

Ελένη Φιλιππούση

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york