Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής με ανακοίνωσή της ευχαριστεί θερμά τον κ. Μαρτίνο

|

O Γ. Παγώνης παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα εκ μέρους του κ. Θ. Μαρτίνου


Για μία ακόμη φορά ο Θανάσης Μαρτίνος στέκεται αρωγός στις ανάγκες των σωμάτων ασφαλείας.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής με ανακοίνωσή της ευχαριστεί θερμά τον κ. Μαρτίνο ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του προεδρείου της Ένωσης και δώρισε στην ομάδα ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής, 30 ζεύγη μπότες.

Αυτή η χειρονομία όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της, αποδεικνύει περίτρανα ότι υπάρχουν πολίτες που αισθάνονται ευγνώμονες και στηρίζουν τους Έλληνες Αστυνομικούς έμπρακτα, προκειμένου να επιτελέσουν αποτελεσματικότερα το δύσκολο έργο τους.

Κατά την παράδοση του υλικού στον Υποδιοικητή της ομάδας ΔΙΑΣ – ΔΕΛΤΑ Αστυνομικό Διευθυντή κ. Μυλωνά Κωνσταντίνο καθώς και τον περιφερειακό Διοικητή της ομάδας ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής Αστυνόμο Β' κ. Σιδηροκαστρίτη Κωνσταντίνο, ο πρόεδρος της ένωσης κ. Καλλιακμάνης τονίστηκε η μεγάλη προσφορά της Δίκυκλης Αστυνόμευσης στην πάταξη της εγκληματικότητας και επισημάνθηκε το γεγονός ότι το σωματείο θα βρίσκεται δίπλα στους σύγχρονους ήρωες προκειμένου να επιτελέσουν το καθήκον τους όσο γίνεται με ασφάλεια.

Επίσης τονίστηκε η αναγκαιότητα θεσμοθέτησης από πλευράς της πολιτείας επιδόματος για τους υπηρετούντες στην Δίκυκλη Αστυνόμευση που σύμφωνα με τα στατιστικά είναι μια υπηρεσία με πολύ υψηλό δείκτη επικινδυνότητας.

Είναι σίγουρο ότι η θεσμοθέτηση ενός τέτοιου επιδόματος δεν θα προσφέρει ασφαλέστερες συνθήκες εργασίας, όμως θα είναι μια ηθική αμοιβή για τα παιδιά αυτά που παίζουν καθημερινά την ζωή τους κορώνα γράμματα προκειμένου να αισθάνεται και να είναι ο Έλληνας πολίτης ασφαλής.

Το προεδρείο και τα μέλη της Ένωσης Νοτιοανατολικής Ευχαριστούν τον κ. θανάση Μαρτίνο τον εκπρόσωπο του κ. Γιώργο Παγώνη και τον Διοικητή της ομάδας ΔΙΑΣ Ταξίαρχο κ. Σωτηρόπουλο Σωτήριο και υποκλίνονται σε όλους αυτούς τους συναδέλφους που έχουν ανεβάσει ψηλά το γόητρο της Ελληνικής Αστυνομίας .

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york