Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ & ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ

Η αγροτική παραγωγή ένας από τους βασικούς πυλώνες μιας εθνικής και τοπικής παραγωγικής ανασυγκρότησης

Η σύμπραξη του Δήμου Κρωπίας και η συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου και ειδικά και των πρωτοβάθμιων αγροτικών συλλόγων και συνεταιρισμώντων Μεσογείων, τόσο της περασμένης Κυριακής 16 Φεβρουαρίου όσο και της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου αποτελεί στρατηγική μας επιλογή. Η αγροτική παραγωγή ένας από τους πυλώνες μιας εθνικής και τοπικής παραγωγικής ανασυγκρότησης και σημαντικός παραγωγικός κλάδος για τα Μεσόγεια και την Ευρώπη.

Χαιρετίζουμε τις κινητοποιήσεις και συμμετέχουμε ενεργά. Ο αγροτικός κόσμος της Αττικής και των Μεσογείων επιτέλους διεκδικεί με θαρρετό τρόπο τα αιτήματά του και τη χρόνια παραμέλησή του από τις κρατικές δομές και πολιτικές. Διεκδικεί, μεταξύ άλλων, τηδιατήρηση και ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στο Νομό Αττικής, την ένταξη της περιοχής των Μεσογείων στο καθεστώς δημιουργίας κινήτρων για νέους αγρότες καθότι εξαιρείται από τις όποιες ευνοϊκές ρυθμίσεις ισχύουν σε όλη την υπόλοιπη αγροτική Ελλάδα και απαιτεί να μην αντιμετωπίζεται η αγροτική γη ως περιουσιακό στοιχείο χωρίς να συνδυάζεται με τα κέρδη που αποφέρει.

Οι πανελλαδικοί αγώνες των αγροτών στο βαθμό που συνδυάζονται με ευρύτερα αιτήματα πολλών κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων, για δίκαιη φορολόγηση, επαναθεμελίωση της δημόσιας υγείας και παιδείας, ουσιαστική εφαρμογή των Συνταγματικά κατοχυρωμένων Ατομικών και κοινωνικών Δικαιωμάτων όλων των πολιτών, μας βρίσκει όλουςαλληλέγγυους. Μας βοηθάει στον αγώνα που δίνουμε ως Ο.Τ.Α για την υπεράσπιση του θεσμού μας και των δικαιωμάτων των πολιτών μας.

Ως Δημοτική Αρχή Κρωπίας καλούμε τους τοπικούς επαγγελματικούς συλλόγους και άλλων οικονομικών κλάδων και όλους τους δημότες μας να ενισχύσουν τον κοινό αγώνα μας για να διατηρηθεί το αγροτικό επάγγελμα και η αγροτική παραγωγή.

Έχει μεγάλη σημασία για τον αγώνα που δίνουμε να είμαστε ενωμένοι και να βλέπουμε ταδίκαια -πάντα -αιτήματα κάθε κλάδου, ως δικά μας αιτήματα, ως αιτήματα δηλαδή του συνόλου κάθε τοπικής κοινωνίας.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york