Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Κωνσταντίνος Μπουλμέτης - Ανακοίνωση Υποψηφιότητας για το Δήμο Παιανίας

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας για το Δήμο Παιανίας

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για τον Δήμο Παιανίας – Γλυκών Νερών ανακοίνωσε την Παρασκευή 21/02/2014 στις 8.00 μμ, στο Μουσείο Βορρέ μπροστά σε πλήθος δημοτών τόσο της Παιανίας όσο και των Γλυκών Νερών, ο Κωνσταντίνος Μπουλμέτης, ο οποίος τίθεται επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ».

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο υποψήφιος Δήμαρχος Κωνσταντίνος Μπουλμέτης, παρουσίασε την ιδρυτική διακήρυξη της δημοτικής παράταξης και τόνισε ότι η σχέση της δημοτικής αρχής με τους Δημότες είναι μια σχέση αλληλεξάρτησης, η οποία όμως τα τελευταία χρόνια έχει αδρανήσει. Οι διοικούντες τον Δήμο αδυνατούν πλέον να παράξουν πολιτική και να παρουσιάσουν έργα και έχουν αποκαρδιώσει τους πολίτες, οι οποίοι με τη σειρά τους έχουν πάψει να απαιτούν.

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας για το Δήμο Παιανίας

Βασικός στόχος της δημοτικής παράταξης «ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ» είναι να ενεργοποιηθεί και πάλι η σχέση αυτής της αλληλεξάρτησης.

Παρουσιάζοντας τους βασικούς άξονες του στρατηγικού σχεδίου προγραμματισμού ο υποψήφιος Δήμαρχος Κωνσταντίνος Μπουλμέτης έθεσε 3 βασικούς πυλώνες δράσης:

1) Αλλαγή νοοτροπίας της διοίκησης του Δήμου με εφαρμογή ενός σύγχρονου μοντέλου διοίκησης και επιχειρησιακού σχεδίου με κριτήρια ιδιωτικού οργανισμού, σύμφωνα με τις απαιτήσεις ενός μοντέρνου Δήμου πέρα από πελατειακές σχέσεις.

2) Αλλαγή στον τρόπο διοίκησης του εργατικού δυναμικού του Δήμου, με την καθιέρωση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ), με υπηρεσίες διευθύνσεις και τμήματα που θα έχουν διακριτές αρμοδιότητες.

3) Αλλαγή της σχέσης των Δημοτών-Δήμου, με την υιοθέτηση διαφανών και ειλικρινών όρων, μακριά από μικροπολιτικές και πελατειακές σχέσεις με τους δημότες.

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας για το Δήμο Παιανίας

Χαρακτηριστικό της εκδήλωσης υπήρξε το γεγονός ότι ο ισόγειος χώρος του Μουσείου Βορρέ κατακλύστηκε από κόσμο που έστειλε το αισιόδοξο μήνυμα ότι οι δημότες του Δήμου Παιανίας – Γλυκών Νερών αναζητώντας μια κίνηση μακριά από τις κομματικές υποψηφιότητες και τους «επαγγελματίες των κοινών» στηρίζουν την δημοτική παράταξη «ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ» όπου απαρτίζεται με ανθρώπους που πιστεύουν σε μια κοινωνία αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Δείτε τα βίντεο από την ομιλία του υπ. Δημάρχου Παιανίας Κωνσταντίνου Μπουλμέτη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york