Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Με επιτυχία στέφθηκε η διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες που διοργάνωσε η Δημοτική Κοινότητα Καλυβίων στις 19-10-2013

Με επιτυχία στέφθηκε η διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες που διοργάνωσε η Δημοτική Κοινότητα Καλυβίων στις 19-10-2013.


Για μια ακόμα φορά ο Δήμος Σαρωνικού – στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής και της συμμετοχής του από τις αρχές του 2012 στο κίνημα «χωρίς μεσάζοντες» - προχώρησε, μέσω της Δημοτικής Κοινότητας Καλυβίων, στη διοργάνωση διανομής απευθείας από τους παραγωγούς προϊόντων στους πολίτες σε συμφέρουσες για εκείνους τιμές, αφού έλαβε υπόψη και αξιολόγησε όλες τις διαθέσιμες προσφορές από προμηθευτές από όλη την Ελλάδα.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα σημαντική (οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 200) και το Σάββατο 19 Οκτωβρίου (ημέρα της διανομής) διατέθηκαν στον χώρο του πάρκινγκ του Δημαρχείου Σαρωνικού στα Καλύβια, προϊόντα, όπως αλεύρι, ρύζι, πατάτες, όσπρια και ελαιόλαδο, σύμφωνα με τις παραγγελίες που είχαν γίνει σε όλες τις δημοτικές κοινότητες, αλλά και άλλα προϊόντα, τα οποία είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν οι πολίτες χωρίς προηγουμένως να έχουν υποβάλειαίτηση (παραδοσιακά ζυμαρικά, τυριά Κρήτης, σταφίδες, πετιμέζι, γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες, μέλι, ξερά σύκα).

Αξίζει να σημειωθεί ότι χάρη στο γεγονός ότι οι περισσότεροι παραγωγοίείχαν φέρει ποσότητες μεγαλύτερες από τις συνολικές παραγγελίες, εξυπηρετήθηκαν και πολλοί δημότες και κάτοικοι της περιοχής που βρέθηκαν στον χώρο της διανομής και δεν είχαν υποβάλλει παραγγελία.

Επίσης, ο Δήμος μας πάντα σε συνεννόηση με τους παραγωγούς, εξασφάλισε ως δωρεά σημαντική ποσότητα προϊόντων για τους δικαιούχους τουΚοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο Δήμος Σαρωνικού ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνετέλεσαν και αυτήν τη φορά στην επιτυχία της όλης προσπάθειας και ειδικά τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Καλυβίων κ. Γεράσιμο Κολαξή, αλλά και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Μαργαρίτα Στουραϊτη, Μαρία Καγιάννη και Κων/νο Γιαννούλα που συμμετείχαν στη διοργάνωση της διανομής.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york