Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Κάντε κάτι Νικητές θα είμαστε όλοι!!! - Αμεινίας ο Παλληνεύς - Το μέλλον του ελληνικού στίβου στους «φουνταριστούς» [Βίντεο]

042

http://pallinipress.blogspot.gr/

Ένας σύλλογος με πάρα πολλές επιτυχίες, δεν χρειάζεται να κάτσω και να σας τις απαριθμήσω . Όσοι έχουν παιδιά στον συγκεκριμένο σύλλογο βλέπουν από κοντά τον τεράστιο αγώνα που κάνουν οι προπονητές όλων των αθλημάτων κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες και δυστυχώς χωρίς την απαραίτητη βοήθεια από την δημοτική αρχή.

Πραγματικά είναι κρίμα αυτή την στιγμή ο Αμεινίας ο Παλληνεύς σε μια αξιολόγηση στην οποία μετράνε όλες οι ηλικιακές κατηγορίες αθλητών και αθλητριών κατέλαβε την 14η θέση στην κατάταξη, η οποία είναι η καλύτερη που έχει καταλάβει ποτέ.
Είμαι σίγουρος όμως ότι η θέση (14η) δεν είναι αυτή που του αξίζει, είναι για πολύ υψηλότερα.
Εάν η δημοτική αρχή δείξει την πρέπουσα προσοχή και ασχοληθεί με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι άνθρωποι του συλλόγου, οι επιτυχίες και οι χαρές που θα χαρίσουν στη πόλη μας και στις οικογένειες που έχουν εμπιστευτεί τα παιδιά τους στο συγκεκριμένο σύλλογο θα είναι μεγάλες και αμέτρητες.!!!

Κάντε κάτι.
Ένα είναι σίγουρο ΝΙΚΗΤΕΣ θα είμαστε όλοι !!!

Γιώργος Λάιος

Ας πάμε όμως στο κύριο θέμα μας, τα λόγια πολλές φορές είναι περιττά …. απολαύστε τους αθλητές και τον "ήρωα" για μένα προπονητή ίσως και τον δεύτερο πατέρα για πάρα πολλά παιδιά Δημήτρη Δαμασκηνό.

Στο στούντιο του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 φιλοξενήθηκαν τρεις αθλήτριες και ο προπονητής τους από τον Αμεινία, ο οποίος βραβεύτηκε στην προχθεσινή εκδήλωση του ΠΣΑΤ.

Η Ευφραιμία Ανδρίτσου, η Νεφέλη Παπαϊωάννου, η Στέλλα Αληγιάννη και ο προπονητής τους, Δημήτρης Δαμασκηνός, μίλησαν στην εκπομπή «Πνίξτε τον φουνταριστό» με τους Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο για την διάκρισή τους και αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τα σχέδιά τους για το μέλλον.

 

Η Βράβευση του Αμεινία από τον Π.Σ.Α.Τ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york