Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Ραντεβού Πολιτισμού και Αλληλεγγύης στο θέατρο Σάρας



Ραντεβού Πολιτισμού και Αλληλεγγύης στο θέατρο Σάρας

 

Το θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου, αποτελεί αναμφίβολα ένα στολίδι της πόλης μας και πρόθεσή μας, είναι να το αναδείξουμε και να το «ζωντανέψουμε», φιλοξενώντας ποιοτικές θεατρικές παραστάσεις, καθώς επίσης και μουσικές εκδηλώσεις, με σκοπό να καθιερωθεί σε σημείο των ραντεβού μας, για το φετινό καλοκαίρι και όχι μόνο.

 

Η χαρά και η συγκίνηση όσων βρισκόμασταν στην είσοδο του θεάτρου Σάρας Μαρκοπούλου την 12/7/2013 και την 17/7/2013, ήταν μεγάλη, τόσο για την προσέλευση του κόσμου που παρακολούθησε τις θεατρικές παραστάσεις, όσο και για τις προσφορές τροφίμων μακράς διαρκείας, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας, το οποίο από το Νοέμβριο του 2011, έχει εξυπηρετήσει και συνεχίζει να προσφέρει βοήθεια μέχρι και σήμερα, σε περίπου 240 οικογένειες συμπολιτών μας, που αποδεδειγμένα έχουν ανάγκη.

 

Δημότες, κάτοικοι αλλά και επισκέπτες του Δήμου μας, έδειξαν εμπράκτως τόσο την αγάπη τους για τον πολιτισμό, παρακολουθώντας τις καταπληκτικές θεατρικές παραστάσεις «ΤΟ ΓΑΛΑ» του Βασίλη Κατσικονούρη και «ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ» του Αισχύλου, όσο και την ευαισθησία τους, για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονταιβοήθεια.

 

Σας ευχαριστούμε που στηρίζετε την προσπάθειά μας, για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε!

 

Ραντεβού δίνουμε την Παρασκευή, 2 Αυγούστου, στο Θέατρο Σάρας και ώρα 9:00 μ.μ., όπου προσκαλούμε τους μικρούς μας φίλους να παρακολουθήσουν την παιδική παράσταση «Ο Ορέστης και ο σκύλος», της Νανάς Νικολάου. Η είσοδος είναι και πάλι ελεύθερη, στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόζει ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κ.Δ.Ε.Μ.. Καλούμε ωστόσο τους μικρούς μας φίλους, για προσφορά τροφίμων, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας, μυώντας τους έτσι από νωρίς, στις αξίες της αλληλεγγύης, της προσφοράς και πάνω απ’ όλα της ανθρωπιάς.

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού

Κοινωνικής Πρόνοιας

Μαρία Κιμπιζή

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york