Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΔΙΠΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ

Την άνοδο στην κορυφαία διασυλλογική κατηγορία των ανδρών πανηγύρισε την Κυριακή 21 Απριλίου στο Σ.Ε.Φ. ο Γ.Σ.ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ.

Την πρώτη μέρα αγώνων η ομάδα του ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ ξεκίνησε τους αγώνες πολύ άσχημα , αφού έχασε με 4-2 από την θαυμάσια ομάδα της Γ.Σ.ΕΛΕΥΣΙΣ και με 4-1 από τον Α.Ο.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2001 .Στους άλλους αγώνες του ομίλου ο Α.Ο.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2001 κέρδισε και το Α.Σ. ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ με 4-2 ενώ η Γ.Σ.ΕΛΕΥΣΙΣ έχασε από το Α.Σ.ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ με 4-3 . Έτσι , την δεύτερη μέρα των αγώνων , την Κυριακή η ομάδα του Α.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2001 ξεκινούσε με 2 νίκες , Η Γ.Σ.ΕΛΕΥΣΙΣ και το Α.Σ. ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ με 1 νίκη και 1 ήττα και ο ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ με 2 ήττες . Ο θρίαμβος του ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ έγινε την ημέρα αυτή όταν επιβλήθηκε με 4-0 στο Α.Σ. ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ και το Α.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2001 κέρδισε την Γ.Σ.ΕΛΕΥΣΙΣ.

Με τα αποτελέσματα αυτά δημιουργήθηκε τριπλή ισοβαθμία των Γ.Σ. ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ , Γ.Σ. ΕΛΕΥΣΙΣ και Α.Σ. ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ .Την άνοδο στην Α1 κατηγορία κέρδισε ο ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ με καλύτερο συντελεστή αγώνων κάτι παρόμοιο έγινε και με την γυναικεία ομάδα του Γ.Σ. ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ η οποία διεκδικούσε την άνοδο στην Α2 κατηγορία κόντρα στις ομάδες Α.Ο.ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ , ΠΑΓΧΙΑΚΟΥ και ΕΔΕΣΣΑΣ .

Η ομάδα του ΑΡΗ κέρδισε με 4-0 τον ΠΑΓΧΙΑΚΟ και 4-1 το ΕΛΛΗΝΙΚΟ .Η ΕΔΕΣΣΑ κέρδισε τον ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ και τον ΠΑΓΧΙΑΚΟ αλλά έχασε από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

Έτσι στην τριπλή ισοβαθμία των Γ.Σ. ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ ,Α.Ο. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ και ΕΔΕΣΣΑΣ την άνοδο χάρηκε η ομάδα του ΑΡΗ με καλύτερο συντελεστή αγώνων .

Στην φωτογραφία διακρίνονται : Γιάννης Δήμας ,Έλλη Φίσερ ,Κωνσταντίνος Κωστόπουλος , Ιφιγένεια Ισαμπάλογλου ,Στέλλα Πατεράκι ,Φρόσω Τσαχάκη ,Μιχάλης Τσαχάκης , Γεώργος Λίλης ,Χρήστος Τσαρσιταλίδης και Ο Κύριος Σταύρος Πλακαντωνάκης

 

425

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york