Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Oι κυρίες Χρυσούλα Ντούντα και Δήμητρα Πολύζου παραιτήθηκαν από Σύμβουλοι των Δημοτικών Κοινοτήτων Αγίου Στεφάνου και Ροδόπολης

pallinipress045[4]

Οι αρχές και οι αξίες μας είναι έννοιες αδιαπραγμάτευτες

Μετά την αποχώρηση τους από την Συμμαχία για τον Πολίτη, οι κυρίες Χρυσούλα Ντούντα και Δήμητρα Πολύζου παραιτήθηκαν από Σύμβουλοι των Δημοτικών Κοινοτήτων Αγίου Στεφάνου και Ροδόπολης.

Υπήρξαν και οι δύο από τα πιο δραστήρια στελέχη της Συμμαχίας για τον Πολίτη. Κράτησαν μέχρι τέλους ψηλά τις αρχές και τις αξίες της παράταξης, τον προσωπικό αυτοσεβασμό και αξιοπρέπεια τους. Τίμησαν στο ακέραιο την εντολή των συμπολιτών τους στις εκλογές του 2010 και γι΄ αυτό σήμερα τις περιβάλλουν με ακόμη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον Άγιο Στέφανο και τη Ροδόπολη.

Οι επιστολές παραίτησης τους είναι οι εξής:

Προς τον Δήμαρχο Διονύσου

κ. Ιωάννη Καλαφατέλη

Κύριε Δήμαρχε,

Διά της από 9 Μαρτίου 2013 κοινής μας δήλωσης, αποχωρήσαμε από τη Δημοτική Παράταξη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ», για τους λόγους που αναφέρονται αναλυτικά σε αυτήν.

Οι ηθικές αρχές, οι αξίες και η συνείδηση μας, που υπηρετήσαμε και υπηρετούμε με συνέπεια, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο βίο, μας υπαγορεύουν την υποβολή, σύμφωνα με το άρθρο 54 παρ. 3 του Ν. 3852/2010, της παρούσας δήλωσης παραιτήσεως από τη θέση των Συμβούλων των Δημοτικών Κοινοτήτων Αγίου Στεφάνου και Ροδόπολης.

Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας που μας εμπιστεύθηκαν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό τους, στην πρώτη γραμμή, για την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου και των Δημοτών.

Τέλος, ευχαριστούμε τους Συναδέλφους μας στα Συμβούλια των Δημοτικών μας Κοινοτήτων, για την άψογη μέχρι σήμερα συνεργασία μας, σε πνεύμα αλληλοκατανόησης, αμοιβαίας εκτίμησης και συναδελφικότητας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο τους.

Παρακαλούμε όπως προβείτε στις δέουσες ενέργειες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york