Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ - ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ

pallinipress014

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ

ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ

ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ

Στις 21 Μάρτη ημέρα κατά των ρατσιστικών διακρίσεων του ΟΗΕ, οργανώνουμε πανελλαδικά, εκδηλώσεις και ενημερωτικές δραστηριότητες μέσα σε όλα τα σχολεία, με κεντρικό σύνθημα «Ιθαγένεια για όλα τα παιδιά-νόμιμοι οι μετανάστες», αξιοποιώντας τις αποφάσεις της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ που στηρίζουν αυτές τις δράσεις.

Για να υπερασπίσουμε τους μαθητές μας που εξαιτίας της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας να κηρύξει αντισυνταγματικές τις διατάξεις του νόμου για την ιθαγένεια, κινδυνεύουν να μετατραπούν σε “λαθρομετανάστες” μόλις κλείσουν τα 18 τους χρόνια. Για να βάλουμε φραγμό στην προσπάθεια των ναζί της Χρυσής Αυγής να στρατολογήσουν από τα σχολεία μας μαθητές στη δολοφονική τους συμμορία

Η μάχη ενάντια στο ρατσισμό και την φασιστική απειλή πάει χέρι χέρι με τους αγώνες για να σώσουμε τα σχολεία μας από τις πολιτικές των μνημονίων που δημιουργούν τις συνθήκες για να “πιάνει τόπο” η φασιστική προπαγάνδα. Σχολεία διαλυμένα, χωρίς πόρους, και με εκπαιδευτικούς είτε απολυμένους, είτε “τσακισμένους” από την αξιολόγηση. Για να βάλουμε φρένο στη βιομηχανία διώξεων των εκπαιδευτικών.

Η ΚΕΕΡΦΑ και το δίκτυο εκπαιδευτικών «η τάξη μας» καλεί κάθε εκπαιδευτικό πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας, σε σύσκεψη για να οργανώσουμε την 21 Μάρτη σε όλα τα σχολεία.

ΠΕΜΠΤΗ 14 ΜΑΡΤΗ, στις 6μμ,

Στην ΕΣΗΕΑ,

(Ακαδημίας 20, 3ος όροφος)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york