Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Σάλος και αντιδράσεις από το ναζιστικό χαιρετισμό Κατίδη [ΒΙΝΤΕΟ]

pallinipress096 Σάλο και έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο ναζιστικός χαιρετισμός του  Γιώργου Κατίδη μετά το γκολ που πέτυχε στον αγώνα της ΑΕΚ με τη Βέροια.
Μέχρι και η ΔΗΜΑΡ εξέδωσε ανακοίνωση.
Ιδού το κείμενο: "Την ημέρα που στη Θεσσαλονίκη τιμήθηκε η μνήμη χιλιάδων Εβραίων που οδηγήθηκαν από του ναζιστές στα κρεματόρια του Άουσβιτς, στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας ένας Θεσσαλονικιός, στον αγώνα ΑΕΚ - Βέροια ο Γιώργος Κατίδης χαιρέτησε ναζιστικά.
Μάλλον ο κύριος Κατίδης δεν γνωρίζει ότι η ΑΕΚ είναι ομάδα προσφύγων, που έχουν πληρώσει πολύ ακριβά το ρατσισμό και τον φασισμό. Περιμένουμε να δούμε την αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και των αρμοδίων οργάνων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το δηλητήριο του ναζισμού δεν πρέπει να μολύνει το ελληνικό ποδόσφαιρο".
Ο ίδιος απάντησε μέσω twitter: " Έδειχνα στην κερκίδα τον Μιχάλη Παυλή και αφιέρωνα το γκολ. Δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Θέλω να χαρώ τη νίκη. Δεν έχουν να κάνουν με μένα αυτά τα πράγματα. Είμαι ποδοσφαιριστής και θέλω να χαρώ την νίκη'.

Με νέο του Tweet ο Γιώργος Κατίδης υποστηρίζει ότι δεν ήξερε ότι ο πανηγυρισμός του μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Βέροια παραπέμπει στον φασισμό.
"Σιχαίνομαι τον φασισμό . Δεν θα το έκανα αν ήξερα ότι σημαίνει κάτι τέτοιο. Ξέρω τις επιπτώσεις και δεν θα το έκανα ποτέ", ήταν το σχόλιο του άσου της ΑΕΚ.
Ο ίδιος όταν κλήθηκε να εξηγήσει τον πανηγυρισμό του στην κάμερα της Nova απάντησε: «Τίποτα, απλά σε μία συζήτηση με τους παίκτες θέλαμε να ακούσουμε τον κόσμο να φωνάζει όσο πιο δυνατά γίνεται. Να σηκωθεί όλος ο κόσμος. Για αυτό έκανα αυτόν τον χαιρετισμό της Χρυσής Αυγής. Δεν σημαίνει κάτι αυτό για μένα".
Ο αριστερός μπακ της Εθνικής ομάδας και άσος της Μονακό Γιώργος Τζαβέλλας έγραψε στο twitter: "Κάποιος να σταματήσει αυτό το παιδάκι. Α, ρε Ελλαδίτσα. Κρίμα για τους αγώνες των προγόνων μας. Κρίμα!".
Τα νέα ταξίδεψαν γρήγορα και στην Ισπανία όπου ζει και εργάζεται ο Ελληνας μπασκετμπολίστας Μανόλης Παπαμακάριος. Ιδού το χαρακτηριστικό σχόλιό του στο twitter: "Μούντζα Σαλπιγγίδη 6 αγωνιστικές. Χαιρετισμός ναζί Κατίδη πόσο; Ρε τι άλλο θα δουν τα μάτια μας..."


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york