Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Πινγκ-Πονγκ - Γ.Σ.ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – Α.Ο. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 4-0

| |

pallinipress016 Μεγάλη νίκη πέτυχε η γυναικεία ομάδα του Γ.Σ.ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ,στο Πινγκ-Πονγκ ,απέναντι στην ομάδα του Ελληνικού επικρατώντας με 4-0 .Η ομάδα του ΑΡΗ με τις αθλήτριες ΤΣΑΧΑΚΗ , ΠΑΤΕΡΑΚΗ και ΙΣΑΜΠΑΛΟΓΛΟΥ , κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου στον οποίο είχε ηττηθεί με 4-1 .Με τη νίκη της αυτή , η ομάδα του ΑΡΗ σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και θεωρείται πλέον βέβαιη πρωταθλήτρια στην Β’ Εθνική κατηγορία .

Για τις άλλες κατηγορίες , η αντρική ομάδα του Γ.Σ.ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ πέτυχε άλλες τρεις νίκες στην Α2 εθνική κατηγορία και φιγουράρει στη 2η θέση του πρωταθλήματος .

Για την Β’ Εθνική κατηγορία ανδρών ο Α.Σ.ΦΙΛΟΝΙΚΗΣ έχασε 4-3 από την Α.Ε.ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑ και κέρδισε με 4-1 τον Α.Ο. ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ και για την ίδια κατηγορία γυναικών ο Α.Ο.ΑΡΗΣ2006 κέρδισε με 4-1 τον Α.Ο.ΔΙΟΥΣΟΥ και έχασε με 4-0 από τον Α.Ο.ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ.

Με νίκες συνέχισε την πορεία της η αντρική ομάδα του Α.Ο.ΑΡΗΣ 2006 για τη Β’ κατηγορία ΑΤΤΙΚΗΣ και όλα θα κριθούν για την 1η ή 2η θέση στο πρωτάθλημα , από την τελευταία αγωνιστική , στο τέλος του μηνός .

Για την ίδια κατηγορία οι μικροί αθλητές του Α.Ο.ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ έχασαν και τους δύο αγώνες τους ,ενώ για την Α’ κατηγορία ΑΤΤΙΚΗΣ τα κορίτσια του Α.Σ.ΦΙΛΟΙΚΗ Σ κερδίσανε με 4-0 τον Α.Ο.ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york