Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ - Ανακοίνωση συμπαράστασης στον πολίτη που δέχθηκε επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής

images

Ανακοίνωση συμπαράστασης στον πολίτη που δέχθηκε επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής.

Με αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε ότι μέλη της Χρυσής Αυγής του παραρτήματος της Αναβύσσου αναίτια επιτέθηκαν και προπηλάκισαν τον κάτοικο της περιοχής Δημήτρη Ζαμπέλη. Ο κ. Ζαμπέλης, ο οποίος εργαζόταν σε παρακείμενη επιχείρηση, στις 9:30 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, ενώ μετέβαινε από το χώρο εργασίας του στο σπίτι του, δέχθηκε χωρίς κανένα λόγο, επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής.

Θεωρούμε απαράδεκτες τέτοιου είδους τραμπούκικες ενέργειες, τις οποίες και καταγγέλλουμε προς κάθε κατεύθυνση. Είναι γνωστές, εξάλλου, οι τακτικές των μελών της Χρυσής Αυγής που στις περισσότερες περιπτώσεις επενδύουν στην άσκηση βίας και τρομοκρατίας.

Συμπαραστεκόμαστε στο συμπολίτη μας που προπηλακίστηκε και καλούμε όλους τους δημότες και τους κατοίκους του δήμου μας να καταδικάσουν αυτού του είδους τις πράξεις τραμπουκισμού και να απομονώσει όλους αυτούς – και ιδιαίτερα τα μέλη της Χρυσής Αυγής – που προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες τρομοκράτησης των πολιτών.

Επίσης, εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στο προσωπικό του Α.Τ. Αναβύσσου, το οποίο στο πλαίσιο των καθηκόντων του, προσπάθησε να βρει τους αυτουργούς της συγκεκριμένης επίθεσης και μηνύθηκε από εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york