Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Απαράδεκτη η κατάσταση του οδικού δικτύου στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου

087

Απαράδεκτη η κατάσταση του οδικού δικτύου

στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου

Σε παρέμβαση του στο Τοπικό Συμβούλιο Διονύσου, ο τοπικός σύμβουλος Διονύσου της Συμμαχίας για τον Πολίτη κ. Νίκος Αντάπασης αναδεικνύει την κακή κατάσταση του οδικού δικτύου της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου.

Η παρέμβαση του είναι η εξής:

Προς τη Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου

Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου

κα Ιωάννα Κακούρη

Κοινοποίηση

1. Όλους τους Τοπικούς Συμβούλους

2. Αντιδήμαρχο κα Σαραντάκη

3. Πρόεδρο Εξωραϊστικού Συλλόγου κ. Μπομπή

4. Πρόεδρο Περιβαντολλογικού Συλλόγου κα Τσέλιου

5. Πρόεδρο Συλλόγου κατοίκων «Πλατύ χωράφι» κ. Παραμάνη

Κυρία Πρόεδρε,

Το τελευταίο διάστημα γίνομαι αποδέκτης σφοδρών παραπόνων Δημοτών της Δημοτικής μας Κοινότητας, ότι η περιοχή μας εμφανίζει εικόνα πλήρους εγκατάλειψης, αφού οι δρόμοι της είναι γεμάτοι λακκούβες, με συνέπεια τα αυτοκίνητα να υφίστανται μεγάλες ζημιές από την κακή κατάσταση των οδοστρωμάτων.

Οι όποιες μεμονωμένες διαμαρτυρίες των Δημοτών, το μόνο αποτέλεσμα που απέφεραν είναι, για ορισμένες περιπτώσεις, πρόχειρα κλεισίματα χωρίς τις απαιτούμενες προδιαγραφές, με συνέπεια σε μικρό διάστημα το ίδιο πρόβλημα να επαναλαμβάνεται.

Μάλιστα, είναι τόση η έμφαση που δίδουν οι Δημότες μας στο συγκεκριμένο θέμα, που αποκαλούν πλέον τον κ. Καλαφατέλη σαν τον Δήμαρχο της λακκούβας.

Η δική μου έρευνα επιβεβαίωσε τα παραπάνω. Μάλιστα δε, για του λόγου το ασφαλές παραθέτω και Πίνακα με ενδεικτικούς δρόμους, όπου εντοπίζονται κατεστραμμένα οδοστρώματα.

Κυρία Πρόεδρε,

Όλοι πλέον έχουμε αντιληφθεί ότι, τα εν λόγω φαινόμενα δεν είναι τίποτα άλλο παρά τυπικό δείγμα της αδυναμίας της δημοτικής αρχής του κ. Καλαφατέλη στη διοίκηση του Δήμου μας, λόγω ακριβώς των προβλημάτων συνοχής, που αντιμετωπίζει και τα οποία συνεχώς θα μεγενθύνονται, με κίνδυνο πλήρους ανυπαρξίας παροχής και των στοιχειωδών Υπηρεσιών, ειδικά αυτών που αναφέρονται στο επίπεδο των Δημοτικών Κοινοτήτων. Το γεγονός αυτό θα πρέπει να καταστήσει ιδιαίτερα προσεκτικό και το δικό μας Συμβούλιο.

Μετά από αυτά, παρακαλώ όπως εισάγετε το θέμα αμέσως στην προσεχή συνεδρίαση του Τοπικού μας Συμβουλίου για λήψη σχετικής Απόφασης, εξουσιοδότησης σας για τις απαραίτητες παραστάσεις προκειμένου να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα.

Υ.Γ. Να ληφθεί υπόψη ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή άφησε στο δημοτικό ταμείο 2 εκατομμύρια Ευρώ από δικούς μας πόρους για τεχνικά έργα και μέχρι σήμερα δεν έχουμε πάρει απάντηση για το τι απέγιναν τα χρήματα μας αυτά.

Πίνακας 22 ενδεικτικών οδών με κακή κατάσταση του οδοστρώματος:

Ανθέων, Απόλλωνος, Βύρωνος, Βωμού Διονύσου, Γούναρη, Δελφών, Εθνικής Αντίστασης, Ευαγόρα, Θουκυδίδη, Κανάρη, Καποδιστρίου, Καταρράκτη, Κίου, Μαυρομιχάλη, Μοσχονησίων, Μπότσαρη, Παλαμά, Περγάμου, Πλαστήρα (περιοχή δημοτικού καταστήματος), Πορφύρα, Σωκράτους, Τσακάλωφ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york