Κυριακή, 29 Απριλίου 2012

«Σοκ»: Ρωσίδα 21 ετών με aids σκορπούσε το θάνατο - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ιερόδουλης

| |

047 Στη δημοσιότητα έδωσε την Κυριακή η αστυνομία τις φωτογραφίες της 22χρονης αλλοδαπής, Ρωσικής υπηκοότητας, για την οποία προέκυψε από τον εργαστηριακό έλεγχο του ΚΕΕΛΠΝΟ ότι ήταν HIV οροθετική (φορέας του AIDS ).

Πρόκειται για την BUKHTOYAROVA (επ) TATIANA (ον) του SERGEI και της NADEZA , η οποία γεννήθηκε στις 09-09-1990 στην Ρωσία, κατοικεί στο Γαλάτσι και εκδιδόταν σε οίκο ανοχής της οδού Φώκαιας αριθ. 22, στην Αθήνα.

Στην κοπέλα έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, για την παραβίαση της σφράγισης του παράνομου οίκου ανοχής, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων και άλλες παραβάσεις της Νομοθεσίας που αφορούν τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα. Παραπέμφθηκε, μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος, στον Ανακριτή του 13ο Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Αθηνών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών, καθώς και της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος της αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

048

Επίσης, για την αποκάλυψη της τυχόν τέλεσης από μέρους της παρόμοιων πράξεων, της προτροπής όσων έχουν ήδη συνευρεθεί μαζί της να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις, καθώς και της αποτροπής του πανικού που θα μπορούσε να προκληθεί σε όσους έχουν συνευρεθεί με εκδιδόμενο πρόσωπο με όμοια χαρακτηριστικά.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη (ΗIV λοίμωξη – AIDS) μπορεί να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ στα εξής τηλέφωνα:

  • Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS: 210 72 22 222

  • Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 210 52 12 054.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά την (κατά τη γνώμη μου απαραδεκτη) δημοσιοποίηση ΚΑΙ της φωτογραφίας της γυναικας αυτής ΜΗΠΩΣ θα έπρεπε να γίνει μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι πελάτες της,να δημοσιοποιηθούν ΚΑΙ τα δικά τους στοιχεία,ωστε να προστατευθούν,να ειδοποιηθούν,να εξετασθούν και οι δικές ΤΟΥΣ συζυγοι/σύντροφοι/ερωμένες κλπ? Λέω,μήπως...

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis

 
Free Host | lasik surgery new york