Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΩΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΙΤΗ 29 ΓΕΝΑΡΗ 2013 ,ΩΡΑ 7 μ.μ.

086

Φορολογούμενε, εργαζόμενε/ εργαζόμενη

Επαγγελματία, συνταξιούχε, άνεργε/ άνεργη

Εδώ και δυόμισι χρόνια η ελληνική κοινωνία έχει γίνει το παγκόσμιο πειραματόζωο σε ένα πείραμα διαρκούς φτωχοποίησης των εργαζομένων, των μικρών επιχειρήσεων,των αγροτών των συνταξιούχων

και των στρατιών ανέργων.

Η φοροεπιδρομή που υφίσταται σήμερα ο ελληνικός λαός από την τριτοκομματική μνημονιακή

κυβέρνηση Σαμαρά δεν έχει προηγούμενο. Οι κεφαλικοί φόροι,τα χαράτσια, η κατάργηση των φοροαπαλλαγών των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων,η εκτίναξη του ειδικού φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης και η «φοροτιμωρία» όσων έχουν παιδιά,έχουν οδηγήσει τη συντριπτική πλειοψηφία των νοικοκυριών σε απόγνωση και την ελληνική κοινωνία σε «αργό θάνατο».

Μέσα στο 2012 κληθήκαμε να πληρώσουμε εξαπλάσιους φόρους εισοδήματος σε σχέση με το 2011 για λιγότερα εισοδήματα. Τώρα με τα καινούργια μέτρα του νέου φορολογικού για το 2013 θα κληθούν να πληρώσουν πάνω από 2,5 δις ευρώ οι μισθωτοί,οι συνταξιούχοι,οι μικροί ελεύθεροι επαγγελματίες,οι μικροιδιοκτήτες ακινήτων και οι μικρές επιχειρήσεις .

Απαιτούν πολύ περισσότερα από τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα όταν συνειδητά και σκόπιμα

παρέχουν φοροασυλία στους μεγαλοφοροφυγάδες και μειώνουν την φορολόγηση των μεγάλων εταιρικών ομίλων και πολυεθνικών εταιρειών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ προτάσσει την ανάγκη για μια ριζική φορολογική μεταρρύθμιση ,η οποία με γνώμονα την κοινωνική δικαιοσύνη θα φορολογεί τον πλούτο και θα ενισχύει το λαό. Παλεύουμε να διαγραφούν τα φορολογικά βάρη των χαμηλών εισοδημάτων και να γίνει δίκαια ρύθμιση για τα υπόλοιπα

εισοδήματα με βάση την αξιοπρεπή διαβίωση των ανθρώπων.

Απαιτούμε να καταγραφεί και να φορολογηθεί δίκαια ο συσσωρευμένος πλούτος μέσω του περιουσιολογίου , να φορολογηθεί η πολύ μεγάλη ακίνητη περιουσία ,τα κέρδη των μεγάλων επιχειρήσεων και το εφοπλιστικό κεφάλαιο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ –ΕΚΜ ΩΡΩΠΟΥ , ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ , ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΑΠΑΝΙΔΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν.ΠΑΛΑΤΙΩΝ ΩΡΩΠΟΥ (Πλ.Ηρώων)

ΤΡΙΤΗ 29 ΓΕΝΑΡΗ 2013 ,ΩΡΑ 7 μ.μ.

Ομιλητές

Αλέξης Μητρόπουλος, καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Βουλευτής Αττικής

Σπύρος Λαπατσιώρας ,οικονομολόγος καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης

Ιωάννα Στεργίου , λογίστρα-φοροτεχνικός ,πρ.Βουλευτής Αττικής

Αγωνιζόμαστε για να σταματήσει,εδώ και τώρα,η φοροληστεία

Στον αγώνα αυτό που μας αφορά όλους κανείς δεν είναι μόνος.

ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ ΩΡΩΠΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york