Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

[Δήμος Παλλήνης] Σπύρος Κωνσταντάς: Ψυχολογική και σωματική βία με στόχο τους εργαζόμενους από τον δήμαρχο της πόλης κο Ζούτσο

Ψυχολογική και σωματική βία με στόχο τους εργαζόμενους από τον δήμαρχο της πόλης

ΣΠΥΡΟΣ - Copy Σε μια εποχή όπου οι εργαζόμενοι βάλλονται από τη λαίλαπα σκληρών και άδικων μέτρων και προσπαθούν να σώσουν έστω και λίγα ευρώ, κάποιοι στον δήμο Παλλήνης και συγκεκριμένα ο δήμαρχος κ. Ζούτσος και τα τσιράκια του, ασκούν ψυχολογική και σωματική βία και εκτοξεύουν απειλές στους εργαζόμενους προκειμένου να μην αγωνιστούν για τα δικαιώματά τους.

Αποκορύφωμα ήταν η προσπάθεια συμβολικής κατάληψης του δημαρχείου από εκπροσώπους της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων του δήμου Παλλήνης ως κίνηση διαμαρτυρίας για τα άδικα μέτρα που συρρικνώνουν το μισθό του οικογενειάρχη. Εκεί είδαμε τη θλιβερή εικόνα ο δήμαρχος να συμπλέκεται με εργαζόμενους, προσπαθώντας να επιβάλλει τρομοκρατία σαν να είναι ο ηγεμόνας του δήμου, όπου όλοι οι άλλοι θα υπακούουν με σκυμμένο κεφάλι στις διαταγές εκείνου και των συνεργατών του.

Θα ήθελα ως πρώην Δήμαρχος Παλλήνης επί 12 χρόνια, να εκφράσω την οργή μου για την αυταρχική -και δίχως λογική- στάση του κ. Ζούτσου, που δείχνει καταφανέστατα ότι προσπαθεί να συνθλίψει τις αντιδράσεις των εργαζομένων και το δικαίωμά τους να υπερασπίζονται και να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες -ακόμα και με δυναμικούς τρόπους- για την επιβίωσή των ίδιων και των οικογενειών τους.

Και εμένα προσωπικά αλλά και τους εργαζομένους του Δήμου αλλά κυρίως τους δημότες της πόλης, που δεν ανέχονται τέτοιες αισχρές πρακτικές, θα μας βρει απέναντί του και τώρα και στο μέλλον!

Σπύρος Κωνσταντάς
Πρ. Δήμαρχος Παλλήνης

http://pallinipress.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york