Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Εργαζόμενοι Δήμου Παλλήνης: Μόνο Ενωμένοι Μπορούμε.. [Ανοιχτή επιστολή]

l

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Μόνο Ενωμένοι Μπορούμε..

Τίποτα απ' το σήμερα δεν μοιάζει με το χθες.

Αν το παιδί σου σε ρωτάει.."Γιατί" ..όπως και το δικό μου.. Αν έπαψε να κάνει όνειρα σ' αυτήν την πατρίδα κι αναγκάστηκε να μεταναστεύσει ή ετοιμάζεται να το κάνει..Αν νιώθεις την ίδια αγωνία την ίδια ανασφάλεια και κάτι να σε απειλεί όπως και μένα Αν ζεις στο σπίτι σου, σ' αυτό που έφτιαξες με κόπο ή το έφτιαξαν οι γονείς σου με τον ίδιο κόπο, αλλά ξέρεις πως αργά ή γρήγορα η τράπεζα, η εφορία, όπου να' ναι θα αρυ χτυπήσουν την πόρτα. Αν πονάς το ίδιο με μένα για την μάνα σου και τον πατέρα σου που δεν μπορούν να πάρουν ούτε τα φάρμακα τους κι αν εσύ σαν και μένα, δεν μπορείς πια να τους βοηθήσεις γιατί δεν έχεις.. Γιατί έκλεισες το μαγαζί σου, γιατί απολύθηκες, γιατί δεν παίρνεις πια μηνιάτικο παρά χαρτζιλίκι,Αν κλαις όταν ακούς πως παιδάκια λιποθυμούν απ'την πείνα στα Σχολειά, παιδάκια με μάνα και πατέρα απολυμένους, με δάνεια-θηλιά στο λαιμό τους.Αν δεν συνήθισες στις χιλιάδες αυτοκτονίες συνανθρώπων σου, νέων. ηλικιωμένων, γονιών που άφησαν μέσα ο' αυτόν τον εφιάλτη που ζούμε μικρά παιδάκια ορφανά.Αν ξέρεις πως έχουμε πόλεμο, αν έχεις καταλάβει τον πραγματικό εχθρό σου και δεν τον ψάχνεις ανάμεσα μας. Αν είσαι πια σίγουρος πως το πολίτευμα μας δεν είναι Δημοκρατία, πως το Σύνταγμα μας το' βαλαν κάτω και το πάτησαν .Αν λαχταράς σαν και μένα το Δίκιο και την Ελευθερία.

Τότε το ξέρω, εσύ θα' ρθεις μαζί μου και δεν Θα σε νοιάζουν τα σκουπίδια στους κάδους για όσο κι αν χρειαστεί. Δεν θα σε νοιάξει που δεν θα κάνεις τη δουλειά σου στο Δήμο και ξέρεις πως ο μόνος τρόπος να πολεμήσεις τούτο το πρωτόγνωρο κατοχικό καθεστώς, πριν χρειαστεί ο αγώνας σου να γίνει ακόμη και ένοπλος, είναι να παραλύσει η κρατική μηχανή.

Ξέρεις ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός και ποια τα σχέδια του.

Την επόμενη μέρα της ανακοίνωσης των νέων μέτρων, οι εργαζόμενοι
των υπηρεσιών του Δήμου μας θα προβούμε σε πενθήμερη
κατάληψη
των Δημοτικών κτιρίων.

Καλούμε όλους τους Τοπικούς Συλλόγους, Πρωτοβάθμια Σωματεία,συλλογικότητες αλλά και κάθε Συμπολίτη του Δήμου μας, σε κοινό αγώνα για τις χαμένες Αξίες και τα χαμένα Ιδανικά.. Για την Αξιοπρέπεια μας, τα Όνειρα και το Μέλλον των παιδιών μας, για ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.

Οι πόρτες του Δημαρχείου θα είναι ανοικτές για όλους όσους θα θελήσουν να συμπορευτούν σε ένα κοινό σκοπό.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Παλλήνης

http://pallinipress.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york