Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Αναγέννηση Κορωπίου: ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2011

030

ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2011

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012, στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου πραγματοποιήθηκε η δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα τον απολογισμό των πεπραγμένων του Δήμου μας για το 2011.

Διαβάζοντας κάποιος την δημοσιευθείσα πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής προς τους πολίτες για να παρευρεθούν στην δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και την προτροπή του Δημάρχου κ. Δημήτρη Κιούση ότι η συνεδρίαση αυτή «θα αποτελούσε και την αρχή μιας πρώτης ανοιχτής συνέλευσης των δημοτών για την αντιμετώπιση της βαθιάς κρίσης που συνεχώς επιδεινώνεται» θα ΑΝΕΜΕΝΕ ότι οι πολίτες θα είχαν σημαντικό χρόνο στην διάθεσή τους για να αξιοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ και το ΔΙΚΑΙΩΜΑ που τους παρέχει ο νόμος για να εκφράσουν ερωτήματα και να λάβουν απαντήσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ως παράταξη ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τον Δήμαρχο κ. Δ. Κιούση και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γ. Σπέλλα γιατί με την τακτική που ακολούθησαν στην διαχείριση του χρόνου ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ για πολλοστή φορά συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τις δημοσιευθείσες καταγγελίες μας) ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ έτσι από τους συμπολίτες μας το αναφαίρετο θεσμοθετημένο ΔΙΚΑΙΩΜΑ της ενεργής συμμετοχής στην συνεδρίαση.

Ενημερωτικά αναφέρουμε ότι η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 11:30 π.μ. και στις 04:20 μ.μ. δόθηκε το δικαίωμα έκφρασης λόγου σε 2 συμπολίτες μας που το ζήτησαν από τους 10 περίπου υπομονετικά εναπομείναντες (εξαιρουμένων περίπου άλλων 10 ατόμων που ήταν υπάλληλοι του Δήμου και στενά συγγενικά πρόσωπα των δημοτικών συμβούλων) που παρακολούθησαν την συνεδρίαση.

Εμείς δεν γνωρίζουμε αν η Δημοτική Αρχή τα Δημοκρατικά Δικαιώματα των συμπολιτών για τα οποία υποτίθεται ότι αγωνίζεται να υπερασπίσει τα αντιλαμβάνεται με αυτό τον τρόπο θεωρούμε όμως επιβεβλημένο να την παραπέμψουμε για άλλη μια φορά στην κρίση σας.

Οι θέσεις της παράταξης μας για τον Δημόσιο απολογισμό της Δημοτικής Αρχής θα δημοσιοποιηθούν σε επόμενη ανακοίνωση μας.

Με σεβασμό και εκτίμηση στους συμπολίτες μας

Σ.Ε. της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Αναγέννηση Κορωπίου»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york