Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Με «χαβιάρι» ανοίγει φέτος τις πόρτες του το ανανεωμένο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άρτεμις»

Με «χαβιάρι» ανοίγει φέτος τις πόρτες του το ανανεωμένο

Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άρτεμις»

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλεί στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο του Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Μαρκοπούλου «ΑΡΤΕΜΙΣ», που εγκαινιάζει, από την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012, τη νέα κινηματογραφική σεζόν 2012-13, με την ελληνική υπερπαραγωγή «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι», που γυρίστηκε σε έξι χώρες.

Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ

προβολές: 19.00 και 21.30

Διάρκεια: 101΄

Eλληνική ταινία σε σκηνοθεσία Γιάννη Σμαραγδή. Παίζουν οι ηθοποιοί: Σεμπάστιαν Κοχ, Κατρίν Ντενέβ, Τζον Κλιζ, Χουάν Ντιέγκο Μπότο, Λάκης Λαζόπουλος

Μετά την μεγάλη καλλιτεχνική κι εμπορική επιτυχία της ταινίας El Greco, ο Γιάννης Σμαραγδής, μας παρουσιάζει τη συγκλονιστική ιστορία του μεγάλου εθνικού ευεργέτη κι ευπατρίδη Ιωάννη Βαρβάκη, με μια ακόμα υπερπαραγωγή, που γυρίστηκε σε 6 χώρες, με τη συμμετοχή ενός εντυπωσιακού διεθνούς cast.

Η ταινία καταπιάνεται με την ταραχώδη ζωή του δαιμόνιου Έλληνα, που από πειρατής του Αιγαίου, έφτασε στην αυλή της Μεγάλης Αικατερίνης της Ρωσίας, για να απλωθεί στις ακτές της Κασπίας Θάλασσας και να καταλήξει στη διχασμένη Ελλάδα, της επανάστασης του 1821.

031

Η τιμή εισόδου, παραμένει η ίδια με την περσινή, στα 7 Ευρώ!

Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «ΑΡΤΕΜΙΣ»

DOLBY ST. SR

Γιαννάκη 2, Μαρκόπουλο

Τηλ.: 22990 23924

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york