Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ

ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Δήμος Μαρκοπούλου διοργανώνει εκδήλωση παραδοσιακών χορών, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 8 μ.μ., στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου.

Το κέντρο της πόλης θα γεμίσει με τους ήχους της παραδοσιακής μας μουσικής. Τα χορευτικά συγκροτήματα, που θα αναλάβουν να μας ξεσηκώσουν με παραδοσιακούς χορούς από τη Θράκη, τη Μακεδονία – Γουμένισα, την Αν. Ρωμυλία, τις Κυκλάδες, της Μ. Ασίας και αρβανίτικους χορούς, είναι: η ομάδα παραδοσιακών χορών του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Γαλατσίου, η ομάδα παραδοσιακών χορών Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού και Παιδείας Δήμου Αγ. Αναργύρων - Καματερού και ο Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος Μαρκοπούλου – Πόρτο Ράφτη «Μυρρινούς».

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της Κυριακάτικης Πεζοδρόμησης της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου. Ο θεσμός αυτός ξεκίνησε με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και η σταθερή παρουσία και συμμετοχή των δημοτών, την καθιέρωσε σε τακτικό ραντεβού με την πόλη και τους ανθρώπους της, σε συνθήκες βιώσιμες, χωρίς αυτοκίνητα.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου απευθύνει κάλεσμα προσφοράς τροφίμων μακράς διαρκείας, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το οποίο υποστηρίζει δεκάδες οικογένειες συμπολιτών μας, που το έχουν πραγματική ανάγκη.

111

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york