Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

5o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ

IMG_4777 copy

Στην Κεντρική Πλατεία της Παιανίας διοργανώθηκε με επιτυχία, το 5ο Φεστιβάλ Νεολαίας του Δήμου μας, την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012. Σκοπός του Φεστιβάλ Νεολαίας, που έχει γίνει πια θεσμός στην πόλη μας, είναι η ενεργή συμμετοχή και η δράση των νέων στα κοινά της τοπικής κοινωνίας. Είναι μια ευκαιρία για τη νέα γενιά να αναδείξει τις ικανότητές της και να προάγει τη δημοκρατία και τον πολιτισμό. Είναι ένα κίνητρο για να ενδυναμώσουν οι νέοι τη φωνή τους ώστε να μπορέσουν να πάρουν το μέλλον του τόπου στα χέρια τους.

Την πρώτη μέρα του εορταστικού διημέρου εμφανίστηκαν οι:

Χορευτική Παράσταση από τη Σχολή Χορού Free Dance, Χορευτική Παράσταση από τη Σχολή Χορού της Πηγής Πεφάνη και τα συγκροτήματα Flashback, Grave Encounters, The Valunes, Rearview Mirror,The Balkan Express, Organised Crime.

Την δεύτερη ημέρα μουσική έπαιξαν οι :

Realms In Blizzard, Izar, Skinny Whales, One Hot Minute, Molly Soul, Toxic, After Gas και έκλεισε μοναδικά ο Λάκης Παπαδόπουλος (με τα ψηλά ρεβέρ) και ο Γιάννης Γιοκαρίνης.

Η Κεντρική Πλατεία της Παιανίας πήρε γιορτινή όψη και γέμισε με νέα παιδιά που διασκέδασαν με την ψυχή τους αλλά και με μεγαλύτερους ανθρώπους που πέρασαν δύο ευχάριστες βραδιές αντλώντας χαρά και θετική ενέργεια από την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό των νεαρών παιδιών.

Την επιμέλεια και διοργάνωση του Φεστιβάλ Νεολαίας είχε ο κ. Κώστας Μπουλμέτης, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Παιανίας

Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Δάβαρης σχετικά ανέφερε: «Η επιθυμία των νέων να συμμετέχουν με τον τρόπο της νεανικής έκφρασής τους στα κοινά, που όμως έμενε πάντα απλή επιθυμία, έχει γίνει πράξη εδώ και 4 χρόνια με μια σειρά δραστηριοτήτων και πρωτοβουλιών του Δήμου Παιανίας. Σκοπός μας είναι η ενεργή συμβολή στη δράση και στη ζωή των τοπικών κοινωνιών και η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας με το σύνολο της κοινωνίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york