Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Αχαρνών - Μια σπάνια εκδήλωση από σπάνιους ανθρώπους

135

Μια σπάνια εκδήλωση από σπάνιους ανθρώπους

Με μεγάλη επιτυχία, τo παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και η νεανική σκηνή Ονειροβάτες παρουσίασαν την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, την κωμωδία του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας», στο Δημαρχείο Αχαρνών, προωθώντας παράλληλα τον πανελλήνιο αντικαρκινικό αγώνα ο οποίος θα διεξάγεται μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο δίνοντας ραντεβού για την επόμενη εκδήλωση του παραρτήματος Αχαρνών, με θέμα τον Καρκίνο του Μαστού στις 21 Οκτωβρίου.

Ο πρόεδρος, Παναγιώτης Καζανάς, στην ομιλία του τόνισε  την σχέση της σωματικής και ψυχικής υγείας η οποία έχει τις ρίζες της στην Αρχαία Ελλάδα ενώ δε ξέχασε να υπενθυμίσει τον έρανο που διεξάγει κάθε χρόνο η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία του οποίου τα χρήματα διοχετεύονται στην έρευνα, και στην παροχή ΔΩΡΕΑΝ προληπτικών εξετάσεων κατά του καρκίνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παράρτημα Αχαρνών συνεχίζει την ενημέρωση μαθητών αλλά και συλλόγων για το κάπνισμα και σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Διατροφής την ενημέρωση για τη σωστή διατροφή.

Τέλος, τον μήνα Δεκέμβριο, ο Παναγιώτης Καζανάς, ανακοίνωσε τον προγραμματισμό εκδηλώσεων σε συνεργασία και με άλλους συλλόγους της πόλης με κύρια δράση την αιμοδοσία για τα παιδιά του νοσοκομείου Παίδων που πάσχουν από καρκίνο.

Ο ηχητικός εξοπλισμός της εκδήλωσης και όχι μόνο… ήταν προσφορά της εταιρείας pro-party και του  κ. Ανδρέα Λελεδάκη.

139

140

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york