Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012

Συμβασιούχοι Δήμου Ωρωπού: «Ευχαριστούμε Δήμαρχε»             


Μετά από νέα δικαστική μάχη και τηνπροσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Ωρωπού κ. Γιάννη Οικονομάκου έγινε δεκτήγια ακόμη μια φορά η προσωρινή διαταγή των 19 συμβασιούχων, που έχουν κάνει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, με την οποία τους δόθηκε η δυνατότητα να συνεχίσουν να εργάζονται μέχρι την έκδοση της οριστικής απόφασης.

Ο Δήμαρχος Ωρωπού έχει δείξει ιδιαίτερη μέριμνα για το θέμα από την πρώτη στιγμή και συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων προασπίζοντας το δικαίωμα τους για εργασία, ώστε να συνεχίσουν προσφέρουν τις χρήσιμες υπηρεσίες τουςστον τομέα των αρμοδιοτήτων τους.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης οι 19 Συμβασιούχοι του Δήμου Ωρωπού με νέαεπιστολή τους ευχαριστούν προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Οικονομάκο για την προσπάθεια που καταβάλλει ώστε να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίες τους αυτήντην δύσκολη οικονομική περίοδο.

Οι εργαζόμενοι θεωρούν καθοριστική τη συμβολή του κ. Οικονομάκου και σημειώνουν στην επιστολή τους τα εξής:

«Ευχαριστούμε προσωπικά για άλλη μια φοράτον Δήμαρχο κ. Γιάννη Οικονομάκο γιατίβρίσκεται έμπρακτα δίπλα μας από το πρώτο κιόλας λεπτόστον δίκαιο αγώνα για εργασία και προσφοράΣήμερα που οι δυσκολίες συνεχώς αυξάνονται, η ανεργία πιέζει ασφυκτικά κάθε νοικοκυριό και οι ανθρώπινες σχέσεις δοκιμάζονται, είμαστε τυχεροί που ο Δήμαρχος Ωρωπού είναι γνήσιος συμπαραστάτης και σύμμαχός της δικής μας επιβίωσης».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis

 
Free Host | lasik surgery new york