Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

059

Στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αχαρνών παραβρέθηκαν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, Γιώργος Πάντζας και Αλέξης Μητρόπουλος, προκειμένου να ενημερωθούν και να συμπαρασταθούν στους απλήρωτους εργαζομένους του Δήμου.

Συγκεκριμένα, οι δύο Βουλευτές αφού άκουσαν τις τοποθετήσεις της δημοτικής αρχής εισηγήθηκαν στην δημοτική αρχή να πραγματοποιήσουν από κοινού συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Στυλιανίδη, προκειμένου να του εκθέσουν την κρισιμότητα του προβλήματος αλλά και την αναγκαιότητα να βρεθεί άμεσα λύση.

Η παρέμβαση που πραγματοποίησαν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ αφορά στα πλαίσια της αδυναμίας του Δήμου να πληρώσει τα δεδουλευμένα δύο μηνών στους δημοτικούς υπαλλήλους. Το πρόβλημα αφορά σε πολλούς Δήμους της ελληνικής επικράτειας εξαιτίας των, μνημονιακών περικοπών, με αποτέλεσμα την μη καταβολή των οικονομικών υποχρεώσεων της κυβέρνησης προς τους Δήμους.

Οι κκ Γιώργος Πάντζας και Αλέξης Μητρόπουλος δήλωσαν ότι είναι έτοιμοι να στηρίξουν αλλά και να διεκδικήσουν το δίκαιο αίτημα των εργαζομένων και θα το κάνουν σε κοινό μέτωπο με την δημοτική αρχή του Δήμου Αχαρνών. Θα προγραμματίσουν συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών και θα επιδιώξουν, όπως επεσήμαναν, να δοθεί άμεσα λύση. Αναμένεται να οριστεί το ραντεβού με τον Υπουργό Εσωτερικών στο οποίο θα παραστούν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, ο Δήμαρχος Αχαρνών και ο Πρόεδρος των εργαζομένων.

Φωτογραφία αρχείου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis

 
Free Host | lasik surgery new york